Στην θεατρική σκηνή του ΓΑΛΑΞΙΑ, στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Μεγαρέων, από το Σάββατο 8 μέχρι και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, τα μέλη της uεατρικής ομάδας περίακτος έδωσαν σειρά παραστάσεων με ελεύθερη είσοδο  του έργου της αστυνομικής κωμωδίας η Αδιάκριτη του Τζακ Ποπλόιετ σε σκηνοθεσία της Γαβριέλας Τριανταφύλλου.

Τους ρόλους ερμήνευσαν μοναδικά οι Ντίνα Ψύρρα, Μάκης Πάνος, Βούλα Μαργέτη, Δημήτρης Μπούκης, Παναγιώτης Τσακιρόπουλος, Βιβή Μπόρα, Νίκος Τόλης (Θάνος Βουτούρας), Εύη Χατζηπολυχρόνη.
Επιμέλεια σκηνικών Καλυψώ Αντύπα.
Κατασκευή και τοποθέτηση σκηνικών Δημήτρης Μπούκης.
Επιμέλεια προγράμματος και αφίσσας Νικολέττα Μηλιώνη.
Εικαστικά Δέσποινα Μπούκη.
Μουσική επιμέλεια  και ηχητικά Σπύρος Κρεμμύδας.

Η αίθουσα σε όλες τις παραστάσεις ήταν γεμάτη και οι πρωταγωνιστές εισέπραξαν το ενθουσιώδες και θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Την παράσταση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Μεγαρέων το βράδυ της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου, ο οποίος επί σκηνής ενθουσιασμένος, χαρούμενος και συγκινημένος στο τέλος μίλησε με θερμά λόγια συγχαίροντας άπαντες.

Μιλώντας ακολούθως στα ΜΜΕ δήλωσε:
«Είναι εξαιρετική η τιμή για τα Μέγαρα και για το Δήμο μας, που διαθέτει αυτήν την κυψέλη πολιτισμού, όλα τα παιδιά,  που απαρτίζουν τον ερασιτεχνικό θίασο Περίακτος.
Για ακόμη μία φορά όλοι οι συντελεστές του έργου ερμήνευσαν τους ρόλους τους στην “Αδιάκριτη” με ιδιαίτερα όμορφο τρόπο κι εκπληκτική επιτυχία και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν.

Εξέφρασα σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, στον καθένα και στην κάθε μία ξεχωριστά και στην σκηνοθέτιδα Γαβριέλλα Τριανταφύλλου τα θερμά μου συγχαρητήρια και την πλήρη ευαρέσκειά μου κι επιθυμώ από καρδιάς να τους επαινέσω δημόσια όλους.

Εύχομαι  να έχουν υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το δημιουργικό τους έργο και να περάσουν καλά όλες τις γιορτές.»