Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΓΣ Βύζας με την Βύζας Μεγάρων, Βύζαςοποία απευθύνει ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και τους συνεργάτες του καθώς στην εταιρεία των αδελφών Κώστα και Χρήστου Φάνη «Megara Resins» για τη βοήθεια και τη στήριξη την οποία παρέχουν στον ιστορικό σύλλογο.

Ευχαριστήριο

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Megara Resins και ιδιαίτερα τους κ.κ. Κώστα και Χρήστο Φάνη για την βοήθεια τους και την οικονομική στήριξη στο σωματείο μας.
Οι κ.κ. Κώστας και Χρήστος Φάνης αποδεικνύουν έμπρακτα για ακόμη μια χρονιά το σεβασμό τους προς την ιστορική ομάδα του Βύζαντα, εκτιμώντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το Δ.Σ. για να κρατηθεί η ομάδα ζωντανή.
Θερμές ευχαριστίες επίσης και στον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόριο Σταμούλη για την διαμεσολάβησή του, τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα χρόνια.
Επίσης δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, η στάση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Μιχάλαρου που στέκεται αρωγός σε ότι του ζητήσουμε, των αντιδημάρχων κ.κ. Σταύρου Φωτίου και Κώστα Καράμπελα που βοήθησαν σημαντικά για να επανέλθει ο Βύζας στην φυσική του έδρα, αλλά και της προέδρου του «Ηρόδωρου» κ. Γιάννας Ρήγα για τις διευκολύνσεις που μας παρέχει.

Με τιμή
Ο πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου,
η Γ. Γραμματέας Σμαρώ Δεμερτζή