Το εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μαρινάκη, λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας της 31/5, επισκέφθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης.
Ο δημοφιλής πολιτικός προσήλθε προκειμένου να προσφέρει τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Μεγαρέων στον δύσκολο αγώνα τον οποίο κάνει για να επανέλθει στο δημαρχιακό θώκο.

Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκαν ο κ. Μαρινάκης καθώς και στελέχη του συνδυασμού του “Μέγαρα Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα”. Εκτός αυτών τον υποδέχθηκαν στελέχη της Τ.Ο. Μεγάρωων της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Σακελλαρίου, Μελέτης Κακαρίκος, Θανάσης Δρένης μέλη της ΟΝΝΕΔ και άλλοι.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Μαρινάκη ως δημάρχου και υπογράμμισε ότι το έργο του διακόπηκε πριν 5 χρόνια.Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη  μεγάλη προσπάθεια την οποία έκανε για την έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και κάλεσε τους δημότες να τον εκλέξουν στις 2 Ιουνίου ώστε να προχωρήσει και να ολοκληρώσει το έργο του.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο δίδυμο Γιάννης Μαρινάκης – Γιώργος Πατούλης ως δίδυμο το οποίο είναι δυνατό να προσφέρει πολλά ιδιαίτερα στις υποδομές και την ασφάλεια, τομείς οι οποίοι, όπως δήλωσε, θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή των κατοίκων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.