Έλαμψαν τα κορυφαία αστέρια της γυμναστικής στη «Γιορτή του Αθλητή» την οποία διοργάνωσε ο Α.Σ. Νηρέας Νέας Περάμου την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2016.
Στη γιορτή η οποία περιείχε κόψιμο βασιλόπιτας και επιδείξεις αθλητριών όλων των τμημάτων παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων με συνεργάτες του, ο πρόεδρος του ΟΦΑΦΑ Κλεάνθης  Βαρελάς καθώς και πέντε λαμπρά αστέρια της Γυμναστικής.
Πρόκειται για τους εξής:
Ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο Λευτέρης Πετρούνιας,  οι παγκόσμιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές Βλάσης Μάρας και Λευτέρης Κοσμίδης, καθώς και οι διεθνείς πρωταθλήτριες Βασιλική Μιλλούση, Βαρβάρα Φίλιου.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο π. Κωνσταντίνος, εφημέριος του ι.ν. Αγίου Γεωργίου ο οποίος ευχήθηκε επιτυχία και ευόδωση των έργων και των σκοπών του συλλόγου.

Το κοινό το οποίο είχε γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό Γ. Τσαλδάρης είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα εξαίρετο θέαμα από ομαδικά και ατομικά προγράμματα τα οποία πραγματοποίησαν οι αθλήτριες του συλλόγου από το κορυφαίο επίπεδο έως το επίπεδο υποδομών.

Για μία ακόμα φορά η αρχιπροπονήτρια του Νηρέα Σοφία Τσεγκέλη έδειξε, εκτός του γυμναστικού, το καλλιτεχνικό και σκηνοθετικό της ταλέντο.
Με την βοήθεια των συνεργατριών της προπονητριών και την θέληση των παιδιών κατόρθωσαν να παρουσιάσουν ένα θέαμα καθ’ όλη τη διάρκεια του οποίου όλοι οι θεατές παρέμειναν στις θέσεις τους παρακολουθώντας με ενδιαφέρον.

Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σους διακεκριμένους γυμναστές οι οποίοι παρευρέθηκαν ενώ καταχειροκροτήθηκαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βαρβάρα Φίλιου όταν μεταξύ άλλων, κατά τον χαιρετισμό τους, ανέφεραν ότι στις αρχές της καριέρας τους είχαν συμμετάσχει σε αγώνες στο Γ. Τσαλδάρης.

Οικοδεσπότης, ο οποίος είχε ένα χαμόγελο και μια καλή κουβέντα για τον καθένα, ήταν ο πρόεδρος του Νηρέα Δημήτρης Τσεγκέλης.
Ο κ. Τσεγκέλης, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρετεί το άθλημα της γυμναστικής, πρόσφατα εκλέχτηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και κατέχει την θέση του Εφόρου.

Ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο, τον Δήμο Μεγαρέων, την Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη δήμα για την διαχρονική υποστήριξη την οποία παρέχουν στον Νηρέα.