Ένας ακόμα συμπολίτης μας βρίσκεται σε κομματικό ψηφοδέλτιο και διεκδικεί την ψήψο μας. Πρόκειται για τον παλαίμαχο εκπαιδευτικό, αλλά συνεχώς παρόντα στους μαζικούς και κοινωνικούς αγώνες, Νίκο Τσιαντό που κοσμεί το ψηφοδέλτιο Δυτικής Αττικής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.).

Γνωστός ο Νίκος Τσιαντός στη Μεγαρική και Νεοπεραμιώτικη κοινωνία τόσο για τα χρόνια λειτουργίας του ως εκπαιδευτικός όσο και από τη δράση του μέσα στην αριστερά. Πάντα τον βρίσκαμε παρόντα στα κινήματα, στις δράσεις κατά των πλειστηριασμών, στις διαδηλώσεις κατά της εξόρυξης βωξίτη κλπ.

Ήρθε λοιπόν τώρα το πλήρωμα ο Νίκος, ο δικός μας Νίκος, να ζητήσει τη ψήφο των δημοκρατών πολιτών των Μεγάρων. Τη μόνη χρήσιμη ψήφο, όπως λέει το κόμμα του (ΛΑ.Ε.) και που ο ίδιος την αιτιολογεί ως εξής: «Η ψήφος στη Λαϊκή Ενότητα είναι πραγματικά η μόνη χρήσιμη ψήφος για τους παρακάτω λόγους: Γιατί είναι η μόνη σταθερά αντιμνημονιακή δύναμη και θα ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση στη Βουλή, είναι η μόνη δύναμη – ανάχωμα στα σχέδια ξεπουλήματος της χώρας, το οποίο ξεπούλημα έχουν υπογράψει με χέρια και πόδια οι ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΚΙΝΑΛ μαζί με τα μικρά εξαπτέρυγα τους. Ακόμα, όσοι δεν θέλουν την αυτοδυναμία της ΝΔ – και αυτό το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις – θα πρέπει να στείλουν στη Βουλή περισσότερα των έξι – επτά κομμάτων. Άρα, λοιπόν, ψήφο στη Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε.) για πραγματική αντιπολίτευση, για αντίσταση στο ξεπούλημα της χώρας, για να μην πετύχει κανένα κόμμα αυτοδυναμία».