Νικήτριες στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ αναδείχθηκαν οι παγκορασίδες του Ευκλείδη με την ομάδα βόλεϊ του Κόροιβου στο τοπικό ντέρμπι της ΕΣΠΕΔΑ.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στα κορίτσια του Ευκλείδη και του Κόροιβου την περασμένη Κυριακή 14 Απριλίου. Για πρώτη φορά τα δύο σωματεία, που εδώ και λίγα χρόνια καλλιεργούν το όμορφο άθλημα της πετοσφαίρισης στα Μέγαρα, βρέθηκαν αντιμέτωπα σε επίσημο παιχνίδι και συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕ Δυτικής Αττικής στην κατηγορία των παγκορασίδων.

Σ’ ένα κατάμεστο «Αλέκος Σάλτας» οι παίκτριες των δύο ομάδων έπαιξαν με πάθος και αγωνιστικότητα και η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν συναρπαστική καθώς οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συνεχώς στο προβάδισμα του σκορ.

Καλύτερες τελικά και πιο ψύχραιμες αποδείχθηκαν οι παίκτριες του Τάκη Κορδαλή αφού επικράτησαν στο 5ο και τελευταίο σετ (τάι μπρέικ) με 15-10 και 3-2 στα σετ συνολικά, εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών των φίλων της ομάδας.

Οι ομάδες βόλεϊ της πόλης μας διαφήμισαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο το όμορφο αυτό άθλημα δείχνοντας ταυτόχρονα σημάδια προόδου και βελτίωσης. Έχουν όμως ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουν για να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και τις πιο έμπειρες αθηναϊκές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ευκλείδης (Τάκης Κορδαλής): Ε. ωάννου, Σ. Κίτσιου, Σ. Φραγκούλη, Π. Παπανίκου, Ν. Μωραΐτη, Μ. Ιωάννου, Ε. Τριανταφύλλου, Α. Κακαλέτρη

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 21/4 στο κλειστό Αλέκος Σάλτας, ώρα 5:00 μ.μ., ο Ευκλείδης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τον Πανορμίτη Σαλαμίνας.