Πήρε το πρώτο τοπικό ντέρμπυ των Μεγάρων στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου ο Βύζας αφού νίκησε τον ΑΟ Μίμας με 2-1 σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν τυπικά φιλοξενούμενος.
Ο Βύζας ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 από το 38ο λεπτό κάνοντας το 1-1 στι 68′ και το 1-2 στο 74′ και είχε και ένα δοκάρι στο 89′ με το Μαρκόπουλο.
Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των λιγοστών θεατών λόγω των περιορισμών της καραντίνας και κρίθηκε σε δύο παράγοντες. Το βάθος πάγκου και την εμπειρία των παικτών του Βύζαντα οι οποίοι είχαν ελαφρά υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο. Η ατυχία για την ομάδα του Χάρη Κουστέρη ήταν ότι στερήθηκε τις υπηρεσίες του Σάκη Γκουτσούλα ο οποίος δεν κατέβηκε την τελευταία στιγμή στον αγώνα λόγω θανάτου προσφιλούς του προσώπου.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά και άνετα υπέρ του Βύζα αν ο Μονέ εκμεταλλευόταν τις τρεις ευκαιρίες που του πέρασε με σέντρες ο Καμπόλης στο πρώτο 25λπτο.
Η απώλεια των ευκαιριών έφερε έφερε το Μίμα στο προκείμενο κατά το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και δημιούργησε ευκαιρίες από τις οποίες μία μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Ανδρέα Μήτσο.
Σπουδαίος αμυντικός ο Ανδρέας Μήτσος και σε αυτό το παιχνίδι, υπήρξε ο μοιραίος παίκτης αφού έγραψε μεν το 1-0, έβαλε όμως το αυτογκόλ το οποίο καθόρισε και το τελικό σκορ 1-2.

Φάσεις και γκολ:
5′ κρυφός κυνηγός ο Μουσκάι μπαίνει από δεξιά στην περιοχή του Μάππα και σεντράρει παράλληλα με το τέρμα. Πιο ψηλά απ’ όλους ο Λευτέρης Μάππας μπλοκάρει.
14′ Απεγκλωβίζεται ο Καμπόλης στη μεγάλη περιοχή του Μίμα, σεντράρει, πάνω από τα κεφάλια διώχνει ο Μάππας
17′ δεν εκμεταλλεύεται ο Μονέ άστοχη έξοδο του Μάππα και σώζουν οι αμυντικοί
19′ σέντρα από δεξιά ο Καμπόλης, σε πλεονεκτική θέση ο Μονέ χάνει κλασική ευκαιρία
23′ σέντρα Καμπόλη, ασθενής απόκρουση του Μάππα, κεφαλιά ο Μονέ, εύκολα μπλοκαρει τελικά ο Μάππας
27′ – 32′ ο Μίμας ισορροπεί και πιέζει την αντίπαλη περιοχή
32′ Σέντρα ο Γεωργακής από δεξιά, μπλοκάρει τη μπάλα ο Πορανίδης πάνω από το κεφάλι του επιθετικού Ουαλίντ.
38′ 1-0 κόρνερ ο Χαμπιλάι πιο ψηλά πηδάει ο Ανδρέας Μήτσος και σκοράρει
40′ μακρινό σουτ του Μαρούδη μπλοκάρει ο Πορανίδης
45+ ο Ουαλίντ χάνει μοναδική ευκαιρία να νικήσει τον Πορανίδη. Έπιασε αδύναμο σουτ με τις τάπες των παπουτσιών του επιτρέποντας στον Πορανίδη να μπλοκάρει τη μπάλα.
48′ μακρινό διαγώνσιο σουτ του Λύγδα περνάει μόλις έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πορανίδη
56′ εξ επαφής σουτ του Τοπτίδη αποκρούει ο Μάππας
67′ αριστερό σουτ του Σαχόλι μπλοκάρει ο Μάππας
68′ 1-1 από τον Τοπτίδη ο οποίος δέχεται σέντρα ακριβείας από τον Κωνσταντινίδη
71′ σέντρα ο Μενδρινός σε Κωνσταντινίδη, ο τελευταίος χάνει σπουδαία ευκαιρία εξ επαφής
74′ 1-2 σέντρα από δεξιά ο Κωνσταντινίδης, ο αμυντικός Ανδρέας Μήτσος στέλνει τη μπάλα στην εστία του στην προσπάθειά του να σώσει.
89′ Σε ένα εκπληκτικό 1-2 Μαυρονάσος και Μαρκόπουλος φέρνουν τον τελευταίο σε θέση βολής. Το συρτό δυνατό σουτ βρίσκει στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού του Μάππα.

Διαιτητής: Α. Βάτσιος.
Βοηθοί: Δημόπουλος-Παύλος.
Παρατηρητής αγώνα: Τάσος Δρομούσης
Γιατρός: Κώστας Οικονομόπουλος

ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (προπονητής Χάρης Κουστέρης): Μάππας, Μήτσος, Κήττας, Συριανός (92′ Παπανικόλας), Μαρούδης, Λύγδας, Ζουμπουρλής, Κουφής Γ. (46′ Νάκος), Waleid (82’Ροκού), Χαμπιλάι, Γεωργακής (71’Χατζής)
Αναπληρωματικοί: Κυριακίδης, Κουφής Λ., Στρατιώτης, Τοπάλης, Μπαγδάτογλου

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (προπονητής Τάκης Χριστόπουλος): Πορανίδης, Μουσκάι, Χάρμπαλης (71′ Μαρκόπουλος), Παϊκόπουλος, Δρυμούσης, Τοπτίδης (87′ Μαυρονάσος), Μενδρινός, Χατζημελετιάδης, Μονέ (81′ Φουρνάρης), Σαχόλι, Καμπόλης (46′ Κωνσταντινίδης).
Αναπληρωματικοί: Λεβεντούρης, Σταφάι, Βαλτάς, Φρυγανάς, Χριστόπουλος