Καλύτερος ο Βύζαντας στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης επικράτησε στο ντέρμπι το Μεγάρων της Μικρασιατικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο, με 2-0 παρουσία αρκετών φιλάθλων και την παρουσία του δημάρχου Γρηγόρη Σταμούλη.

Οι παίκτες του Βασίλη Στασινόπουλου επέστρεψαν στην φυσική τους έδρα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό και είχαν την κατοχή της μπάλας δοκάρι και χαμένο πέναλτι.

Στο τέλος του αγώνα οι 600 και πλέον φίλαθλοι χειροκρότησαν τους παίκτες του Βύζαντα σημειώνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Η Μικρασιατική του Χάρη Κουστέρη έπαιξε με αμυντική τακτική. Είναι μια πολύ καλή και καλοδουλεμένη ομάδα. Κοίταξε στο πρόσωπο τον αντίπαλό της. Από το 61’ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Φουρνάρη με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Το περιστατικό συνέβη όταν στο δεύτερο πέναλτι το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Δημόπουλος μετά από υπόδειξη του βοηθού Ντζουροπάνου ο Φουρνάρης έτρεξε με ένταση προς το μέρος του διαφωνώντας για την υπόδειξη και τον απώθησε.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

7΄ OΛάλας έδωσε την ασίστ στον Γιώργο Κλωνάρη που έπιασε το σουτ και απέκρουσε ο Παπακωνσταντίνου.
8΄ ο Χατζηπαπάς επεμβαίνει αποφασιστικά πριν από τον επερχόμενο Ζουμπουρλή

26΄ Η εξέδρα πήρε φωτιά ο Χάρμπαλης έβγαλε τη μακρινή σέντρα από τα αριστερά ο Δρίτσας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα αλλά ο 2ος βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του υποδεικνύοντας το σκόρερ σε θέση οφσάιντ ακυρώνοντας το τέρμα.

31΄ Ο Χαλιώτης δημιουργεί αξιόλογη ευκαιρία αλλά εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα του Βύζαντα Κατσικούρη

40΄ Γκολλλλλ. Ο Λάλας με προβολή μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0.

45+ Ο Διονυσόπουλος έδωσε την ασίστ στον Γ. Κλωνάρη το σουτ πάνω από τα δοκάρια.

51΄ Ξαφνικό σουτ του Λάλα απέκρουσε ο Παπακωνσταντίνου.

52΄ Ο Κουρκούτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καραμπλάκα και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Γ. Κλωνάρης και απέκρουσε ο Παπακωνσταντίνου.

56΄ Ο Λάλας έβγαλε την σέντρα ο Δρίτσας έπιασε την κεφαλιά ( καθ. δοκάρι-άουτ).

61’ Γκολλλλλ Ο Τσούτσης ανέτρεψε τον Δρίτσα μέσα στην περιοχή ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Είχαμε διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο της Μικρασιατικής και δίλεπτη διακοπή με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Φουρνάρης (Μικρασιατικής). Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Λάλας και σημείωσε το 2-0.

90+ Ξαφνικό σούτ του Γ. Κλωνάρη απέκρουσε ο Παπακωνσταντίνου.

Διαιτητής: Μ. Δημόπουλος
Βοηθοί: Δ. Ντζουροπάνος, Β. Νατσιόπουλος.
Παρατηρητής: Β. Ντζελέπης
Γιατρός: Κ. Οικονομόπουλος

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (προπονητής Βασίλης Στασινόπουλος): Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Χατζηπαππάς, Εμέτο, Κουρκούτης, Λάλας(84΄ Τσίγκρης), Κλωνάρης Γ, Κλωνάρης Π, Διονυσόπουλος (88’Πανταζής), Δρίτσας (89΄ Παναγιωτόπουλος).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ανδρέου, Βασίλαινας, Μήτσος, Μάλης.

ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (προπονητής Χάρης Κουστέρης): Παπακωνσταντίνου, Ρήγας (53΄Αριστόπουλος), Φουρνάρης (61΄ κόκκινη), Συριανός, Βοϊδήλας, Καραμπλάκας, Ζουμπουρλής, Καλλιπέτσης (53΄ Τσούτσης), Χαλιώτης Β., Λέζης (75΄ Κούρσος), Κουφής (64΄ Χαλιώτης Π).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Χαμπιλάι, Υφαντής, Λουκίδης.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Τσακίρογλου