Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω από τους Ακράτητο και Πανελευσινιακό,  τερμάτισε ο Βύζας Μεγάρων ολοκληρώνοντας το Σάββατο 13 Απριλίου τη φετινή αγωνιστική περίοδο με νίκη επί του ουραγού Κριού Ασπροπύργου.
Το αποτέλεσμα ήταν 4-0 και όλα τα τέρματα επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Δύο γκολ ο Κλωνάρης (8′ και 24′), Δρίτσας στο 16΄και Βαλεΐντ στο 27΄.

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης θεωρείται δίκαιη εξέλιξη αν λάβρι κανείς υπόψη τους τραυματισμούς και αντικαταστάσεις ποδοσφαιριστών. Παρά το ότι οι Μεγαρείς ξεκίνησαν τη σεζόν με όνειρα και αισιοδοξία για την άνοδο στην Γ΄ εθνική, στο δρόμο τους έτυχαν τραυματισμοί, άστοχες μεταγραφές, η ομάδα ανανεώθηκε ριζικά και στην πορεία έχασε πολύτιμο έδαφος. Τώρα τους μένει η ικανοποίηση ότι ακολούθησαν αξιοπρεπή πορεία και τερμάτισαν πίσω από δύο πολύ καλές ομάδες οι οποίες χαρακτηρίζονται από την εμπειρία, ο Ακράτητος, και από καλή φυσική κατάσταση ο Πανελευσινιακός.
Η νίκη για τον πρώτο και το δεύτερο στην  τελευταία αγωνιστική είναι μονόδρομος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Οι αγώνες της Κυριακής:
Ακράτητος – Μίμας
Πανελευσινιακός – Θρασύβουλος

Βύζας (Μάκης Πανταζής): Μπαλασάκης(69’Κουφής), Εμετό(61′ Μήτσος), Χάρμπαλης (55′ Χατζής), Δρυμούσης, Φλέγκας, Πατσιονίδης, Δρίτσας, Μουσκάι (75′ Χριστόπουλος), Valeid, Κλωνάρης, Μαυρονάσος.

Κριός Ασπροπύργου (Πάρης Λιάκος): Κατσούλας, Πασαλίδης, Τσολαρίδης, Λειβαδάς, Γιαιλίδης, Στεφανίδης, Παπαδόπουλος, Σφακιανάκης, Χαιντούτης, Βαλμάς, Σοφιανίδης.