Στον αγώνα της κοινωνικής αλληλεγγύης έπεσε πριν καλά-καλά συγκροτηθεί η Ομάδα Εθελοντών Μεγαριτών ανταποκρινόμενη στην έκκληση του Δήμου Μεγαρέων για βοήθεια.

Μέλη της ομάδας βρέθηκαν στο πλάι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τις πρώτες ώρες μετά την πλημμύρα και συμμετείχαν σε απάντληση νερού από κατοικίες και υπόγεια.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παράδοση, εκ μέρους της ΑΒ Βασιλόπουλος, πέντε παλέτες με τρόφιμα, βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς.

Για το θέμα αυτό η Ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στις 23/11/2017 η Ομάδα Εθελοντών Μεγαριτών, με την ευγενική χορηγία του Ομίλου Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, παρέδωσε στον Δήμο Μεγάρων 5 παλέτες με τρόφιμα είδη ατομικής υγιεινής και απορρυπαντικά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα των Όμιλο ΑΒ Βασιλόπουλος για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα της Ο.Ε.Μ για την παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Νέα Περάμου.

Ευχαριστούμε επίσης την Εθελοντική ομάδα Μεγάρων ΚΟΥΡΟΣ για την αμέριστη υποστήριξη και την βοήθεια τους σε αυτήν την δράση!

Η Ο.Ε.Μ και η εθελοντική ομάδα ΚΟΥΡΟΣ στέκονται στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών τους από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσουν μέχρι την αποκατάσταση τους».

 

Μετά τιμής,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Μ.

Τηλεφωνά Επικοινωνίας
Μαρία Κιτσαή τηλ.6995286715
Δανιήλ Κουτουλιδης τηλ.6989443876