Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος είναι το σωματείο από το οποίο ξεκίνησε την σχέση του με το μπάσκετ ο PAPAGIANNHS_250εκλεκτός των Sacramento Kings Γιώργος Παπαγιάννης ή κατά το πιο πρόσφατο   Big George.

Εκ μέρους της ΝΕΜ, συγκινητικό και συγχαρητήριο μήνυμα στέλνει προς τον Γιώργο ο Πρόεδρος της ΝΕΜ Θανάσης Ζάλης και το οποίο απηχεί τις απόψεις όλων των μελών του συλλόγου. Αθλητών, μελών και παραγόντων

Το μήνυμα:

Ν.Ε.Μ.
Γιώργο σε ευχαριστούμε! Εσύ συνέχισε να μεγαλουργείς και εμείς θα συνεχίσουμε να «φουσκώνουμε» από υπερηφάνεια!

ZALHS_UANASHS_300Τώρα που «έκατσε» η σκόνη των συγχαρητηρίων και των ευχών από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μετά τον εκκωφαντικό θόρυβο που προκλήθηκε παγκοσμίως από την επιτυχία σου στο DRAFT του NBA, εμείς η οικογένεια σου, η ομάδα της γενέτειράς σου, οι συγγενείς, οι συμμαθητές, οι φίλοι των γονιών σου, όλα τα Μέγαρα, ευελπιστούμε να γίνουμε ο γλυκός επίλογος και να σε ευχαριστήσουμε μέσα απ’ την καρδιά μας για την τιμή, την ευτυχία, την αγαλλίαση και την χαρά με την οποία μας γέμισες μέσω της τεράστιας επιτυχίας σου. Γιώργο μας, πλέον το μεγαρικό μπάσκετ έχει τον «φάρο» του, έχει την «πυξίδα» γύρω απ’ την οποία θα γυρίζει το μυαλό όλων των μεγαριτόπουλων, έχει το ζωντανό παράδειγμα ότι με σοβαρότητα, επαγγελματισμό, ταπεινότητα και πίστη το ταλέντο μπορεί να μετουσιωθεί σε θαύμα και τότε το όνειρο δεν έχει ταβάνι. Να είσαι πάντα καλά, υγιής, «σιδερένιος» και ακμαίος, ώστε να συνεχίσεις για πολλά ακόμη χρόνια να αποτελείς αιτία να ακούγονται τα Μέγαρα μας σ’ όλη την Οικουμένη!

Εκ του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Αθανάσιος Ζάλης