Με ευρεία νίκη ξεκίνησε η ΝΕΜ τον δεύτερο γύρο επί τις Καλαμάτας μια ανάσα από τους 100 πόντους, 68-78, σκορ ημιχρόνου 48-40.
Η Καλαμάτα μπήκε γερά στο παιχνίδι το οποίο για ένα ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με ελαφρά πρωτοπορία της ΝΕΜ.
Στο πρώτο δεκάλεπτο εντυπωσίασε η Καλαμάτα η οποία παρέμεινε κοντά στο σκορ ενώ από τη ΝΕΜ ξεχώρισε ο Σιδέρης ο οποίος πέτυχε 9 από τους 16 πόντους που πέτυχε συνολικά στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχε και πάλι ελαφρά υπεροχή η ΝΕΜ και θα μπορούσε να πάει καλύτερα αν δεν υπήρχε τραυματισμός του Μαλούκου και ολιγόλεπτη διακοπή εξ αιτίας αυτού του γεγονότος.
Στο τρίτο δεκάλεπτο η ΝΕΜ έδειξε σταθερά ανοδική πορεία και ήταν εμφανώς καλύτερη από την Καλαμάτα πήρε ασφαλή διαφορά.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι πιάνοντας τους 20 πόντους διαφορά από το μισό της περιόδου φθάνοντας εύκολα στο 98-78.

Πολύ καλοί οι Σπυρόπουλος και Κοντόπουλος ενώ δύσκολα στους αμυντικούς της ΝΕΜ έβαλε ο Μπάκας ο οποίος ταλαιπώρησε όλους τους ψηλούς της.

Και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο σε νεαρούς παίκτες τους όταν το ματς είχε κριθεί. Ο Μάνταλος έδωσε χρόνο στους Μπίμπα, Μαργέτη και Παπασπύρο (ο Βούρτσης είναι τραυματίας από το προχθεσινό φιλικό με τη Δάφνη Δαφνίου) ενώ ο Νώντας έδωσε χρόνο στους Κ. Σιδέρη, Τζιλιάνο και Χρονόπουλο. Ο τελευταίος έκλεισε το σκορ με ένα τρίποντο.

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 24-20, 27-21, 23-17

Διαιτητές: Κουτσοδήμος, Καραμπιτσάκος
Παρατηρητής: Ελευθεριάδης
Γραμματεία: Μωροχλιάδης, Καπούτσης, Γεωργουλάκος
Γιατρός: Δ. Χατζόπουλος

ΝΕΜ (Μάνταλος, Υφαντής): Πέτρουλας 1, Κοντόπουλος 17(2), Σπυρόπουλος 28(3), Παλαιοχωρίτης 8(2), Ζακυνθινός 7, Παπασπύρος,  Μπίμπας 4, Αβραμίδης 4, Μαργέτης 3, Μαλούκος 8, Θέος 2, Σιδέρης Χ.16

Καλαμάτα (Νώντας): Μιχόπουλος 14(2), Χρονόπουλος 3(1), Γκοντόπουλος 13(1), Πέζος 7(1), Μπάκας 10, Μαθιόπουλος 9(2), Σιδέρης Κ., Τζιλιάνος 1, Καλογερόπουλος 12(1), Γιαννακόπουλος 9(2)