Με εξαιρετικό τον Παλαιοχωρίτη (6/9 τρ.) και  πολύ καλούς Θέο (14π.,8ριμπ.), Μαλούκο (9π. με απόλυτα στατιστικά (5ριμπ., 2ας.) και Σιδέρη (12π., 6ριμπ.), με την παλέτα στα χέρια των Αβραμίδη (8 ασίστ) και Ζακυνθινού (6 ασίστ), αλλά και  χωρίς κανέναν υστερούντα η Νεανική Εστία  πέρασε εύκολα από το Αίγιο και γέμισε με χαρά και ικανοποίηση τους 50 περίπου Μεγαρείς, που επέλεξαν ΝΕΜ για την Κυριακάτικη διασκέδασή τους και έκαναν το ταξίδι.

Τώρα με απολογισμό 13 νίκες, 3 ήττες οι κυανόλευκοι μπαίνουν η ομάδα μας στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος, που θα κληθεί κατά σειρά να αντιμετωπίσει Ακράτα, Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και Αιγάλεω.

Για πρώτη φορά, απ’ την αρχή του πρωταθλήματος, ο προπονητής Γιώργος Μάνταλος έχει όλους τους παίχτες στην διάθεσή του, με αποτέλεσμα στο στρατόπεδο των Μεγάρων να επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία.

Η ΝΕΜ με ανακοίνωσή της δηλώνει απεριόριστο σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους αλλά και πίστη στις δυνατότητές της για να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί.
Λέει μεταξύ άλλων: «Οδηγός μας η απίστευτη εικόνα στην κερκίδα του κλειστού του Αιγίου με δεκάδες οικογένειες με μωρά (!) και μαθητές του Σχολείου μας, ντυμένους με τις στολές τους να πανηγυρίζουν και να επευφημούν σε κάθε προσπάθεια των παιχτών μας.

Αυτό είναι πιο σημαντικό και από την ίδια την νίκη ή την άνοδο…
Γιατί εμείς αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε…»