Μετά τον αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΣΚΑΝΑ ο οποίος έγινε στις 7/10/2017 μεταξύ ΝΕΜ – ΓΣΜ και με αποτέλεσμα 64 – 39, παράπονα έχει ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων κατά της διαιτησίας και ορισμένων οπαδών της ΝΕΜ.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του Γυμναστικού:

«Η ΚΑΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ!

Το άγχος των εφήβων μας, το οποίο δεν κατάφεραν να διαχειριστούν ως το τέλος, είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθαρό μυαλό για μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να χάσει η ομάδα μας το σκορ στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017, με αντίπαλη ομάδα την Νεμ.

Το λυπηρό είναι ότι ο διαιτητής κ. Ιερωνυμάκης, χάνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού και αφήνοντας το αντιαθλητικό παιχνίδι, δεν είχε σωστά σφυρίγματα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του παίκτη μας Κωνσταντίνου Κάντα.

Παρόλο που ήταν άξιο λόγου ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο από γονείς – προπονητές, υπήρχαν κάποιοι εξ αυτών με απαράδεκτη συμπεριφορά, οι οποίοι ασκούσαν λεκτική πίεση στα παιδιά μας με σκοπό την νίκη της ομάδας τους.

Το Δ. Σ. και η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ειρήνη Δημοπούλου συγχαίρουν τα παιδιά μας για την προσπάθεια, παιδεία και άψογη συμπεριφορά τους, τα οποία είναι η πιο σημαντική νίκη!!»