Σάββατο 7/12

Παιδικό:
ΝΕΜ-Ερμής Αργυρούπολης 52-31
Νίκη μετά από συνεχόμενες ήττες για το παιδικό μας και το πλέον σημαντικό είναι η κάλυψη της διαφοράς από την ήττα του πρώτου γύρου, η οποία μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια στο τέλος. Πολύ καλή άμυνα και στα 40’ και μεγάλη συγκέντρωση στην επίθεση με σωστές επιλογές και πολλά επιθετικά ριμπάουντς. Όλα τα παιδιά που έπαιξαν διακρίθηκαν αλλά αυτή τη φορά πρέπει να γίνει ειδική μνεία στον «πάγκο» της ομάδας μας για το πάθος και την ομοιογένειά του.

Κορασίδες:
ΧΑΝ Νικαίας-ΝΕΜ 56-35

Δυστυχώς οι απουσίες βασικών μας παικτριών δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε την νίκη και να συνεχίσουμε τα επιτυχή αποτελέσματα. Κρατάμε όμως την προσπάθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το καλύτερο δυνατόν από τα παρόντα κορίτσια που έδωσαν και την ψυχή τους.
Στο 1ο ημίχρονο μας δυσκόλεψε η πίεση των αντιπάλων κοριτσιών στο κατέβασμα της μπάλας καθώς και η ευστοχία τους στα σουτ από μέση απόσταση. Αργότερα ισορροπήσαμε κάπως αλλά η διαφορά είχε ανοίξει.
Σημαντική για την ομάδα η βοήθεια της Σωτηρίας Δομπρογιάννη σε άμυνα και επίθεση.

Κυριακή 8/12

Παμπαίδες:
Ν. Πέραμος-ΝΕΜ 41-52

Για ακόμη ένα παιχνίδι υπήρχε αδικαιολόγητη ένταση, πάθος & δίψα για νίκη από εξωγενείς παράγοντες, που σίγουρα δεν συνάδουν με τον σκοπό της διεξαγωγής του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Όλοι οι διδάσκοντες στο Σχολείο παρουσιάζονται προβληματισμένοι ως προς τον τρόπο ενημέρωσης, των γονέων κυρίως, για τέτοιου επιπέδου αγώνες.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην συμμετοχή, στην συναναστροφή & στο ευ αγωνίζεσθαι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ομάδα των Παμπαίδων μας με όπλο για άλλη μια φορά την άμυνα, έφτασε στην τελική επικράτηση με σκορ 41-52.  Αγωνίσθηκαν και οι 12 αθλητές, που είχαν δικαίωμα, οι οποίοι μάλιστα είναι γεννηθέντες το 2006 & ήταν υπέροχοι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, όπως & τα παιδιά της Ν.Περάμου.

Above all, the Team!

Ρεπορτάζ: Νεανική Εστία