Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής μπάσκετ της ΝΕΜ  για την περίοδο 2016 – 2016.NEM_LOGO_150
Η προσπάθεια των κυανολεύκων να δημιουργήσουν υποδομή στο μπάσκετ, έχει φτάσει πολύ ψηλά.
Σήμερα τέσσερα άτομα από τα τμήματα υποδομής τους αγωνίζονται στην ομάδα η οποία συμμετέχει στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.
Υπό την επίβλεψη του προπονητή Γιώργου Μάνταλου και των συνεργατών του αλλά και με την αφοσιωμένη προσπάθεια των μελών του διοικητικού συμβουλίου, η Νεανική Εστία προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον όπου τα παιδιά θα διδαχθούν σωστό μπάσκετ ενώ θα έχουν πολλές ευκαιρίες να συμμετέχουν  σε τουρνουά και πρωταθλήματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΜ

«Ενημερώνουμε τους αθλητές, τους γονείς & τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι οι εγγραφές για τα Τμήματα Υποδομής του Συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, έχουν ξεκινήσει και θα πραγματοποιούνται καθημερινώς σε ειδικό χώρο στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αλέκος Σάλτας» από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρα 20:00-21:00 και το Σαββάτο και την Κυριακή ώρα 10:00-13:00. Υπεύθυνος εγγραφών έχει ορισθεί ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Μουστάκας Χρήστος, τηλ. επικοινωνίας 6937470465.
Επειδή από το προπονητικό επιτελείο έχει ορισθεί ως καταληκτική ημερομηνία ενάρξεως των προπονήσεων όλων των τμημάτων της ΝΕΜ το αργότερο έως το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, αλλά και για τον αρτιότερο προγραμματισμό των ομάδων μας, παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερομένους να προβούν το συντομότερο δυνατόν στις εγγραφές.
Μετά τιμής & ευχαριστιών θερμών.
ΤΟ Δ.Σ»