Λευκό καπνό έδειξε η εκλογική διαδικασία για την ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019.
Οι αποχωρήσαντες, αλλά οι οποίοι παραμένουν κοντά στο σύλλογο, Χρήστος Μουστάκας, Στέλιος Φρυγανάς και Νίκος Χαλόφτης παραχώρησαν τη θέση τους στους Άγγελο Βασίλαινα, Τάσο Παπουτσόγλου, Θωμά Μπούρη και Χρήστο Λάγιο. Ταυτόχρονα μπαίνουν οι Σπύρος Κορώσης και ο Γιώργος Μέξιας ο οποίος εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά βρίσκεται συχνά και με την φυσική του παρουσία κοντά στην ομάδα.

Τα νέα, πολλά υποσχόμενα για τη συνεισφορά τους μέλη, μπαίνουν με κέφι να προσφέρουν τη βοήθειά τους στο σωματείο το οποίο αναμένεται να συναντήσει αυξημένες υποχρεώσεις κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών, κατά τη νέα αθλητική περίοδο.
Μέλη τα οποία παραμένουν στο ΔΣ: Θανάσης Ζάλης, πρόεδρος, Θοδωρής Μήτσος, Γιάννης Κουτσουβάνος, Αλέκος Παπασπύρος, Σπύρος Κουντεμάνης και Γιάννης Δομπρογιάννης.

Επίσης για δύο ακόμα χρόνια ο Γιώργος Μάνταλος λαμβάνει λευκή επιταγή επί αγωνιστικών θεμάτων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου (*)

«1η Συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. της ΝΕΜ την Τρίτη 25 Ιουνίου για την εκλογή Προέδρου & των υπολοίπων θέσεων.

Η Γενική Συνέλευση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία & το Δ/Σ επανδρώθηκε με νέα μέλη, που έδειξαν μεγάλη διάθεση να προσφέρουν σε όλους τους τομείς, ενισχύοντας τα ήδη υπάρχοντα καθώς αυτό ήταν & το βασικό ζητούμενο.
Με μεγάλη ανακούφιση κάποια παλιά, ιστορικά μέλη, όπως ο επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος Χρήστος Μουστάκας, είδαν νέους ανθρώπους, από ολόκληρη την γκάμα των επαγγελμάτων της πόλης μας, να προθυμοποιούνται να συνεισφέρουν & αυτοί στο δύσκολο έργο της διαχείρισης της ομάδας.
Έτσι, πραγματοποιήθηκε μια «αλλαγή σκυτάλης» & σε πολύ θερμό & ενωτικό κλίμα οι Χρ. Μουστάκας, Στ. Φρυγανάς, Ν. Χαλόφτης έδωσαν τη θέση τους στον γνωστό εκδότη & επιχειρηματία Άγγ. Βασίλαινα, στον τραπεζικό υπάλληλο Τάσο Παπουτσόγλου στον επιχειρηματία Θωμά Μπούρη & στον αγρότη Χρήστο Λάγιο.
Κοινό σημείο όλων των ανωτέρω είναι ότι είναι γονείς αθλητών μας & παρακολουθούν την ομάδα μας επί χρόνια σε όλες τις εκδηλώσεις της. Προσθήκες με ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία στο νέο Δ.Σ. ο Αντιδήμαρχος & παλιό μέλος Σπ. Κορώσης & ο διακεκριμένος οδοντίατρος & διαχρονικός φίλος του μπάσκετ Γ. Μέξιας, που παρά το γεγονός ότι κατοικεί μόνιμα στο εξωτερικό ερχόταν συχνά & ακολουθούσε την αποστολή της ομάδας.

Σημειωτέον ότι & οι τρεις αποχωρήσαντες τόνισαν ότι θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα, όπου αυτή τους χρειαστεί. Παραμένουν στις επάλξεις σταθεροί ο εμβληματικός, επί 20ετία πλέον πρόεδρος Θ. Ζάλης, ο πρώην πρόεδρος του Μέγαρα Φ.Σ. & φαρμακοποιός Θ. Μήτσος, ο εργολάβος & ψυχή της φετινής ομάδας Ι. Κουτσουβάνος, ο ιδιωτικός υπάλληλος Αλ. Παπασπύρος, ο ασφαλιστικός σύμβουλος & επίσης παλιός πρόεδρος του Μέγαρα Φ.Σ. Σπ. Κουντεμάνης & τέλος ο επιχειρηματίας & βετεράνος αθλητής Ι. Δομπρογιάννης, που με την γνωστή «αυλή» του έδωσε στην αντρική μια αύρα ανόδου…
Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση παρέτεινε την εξουσιοδότηση & για τα επόμενα 2 χρόνια ως προς την διαχείρηση όλων των αγωνιστικών θεμάτων στον GM & Head coach της ομάδας Γ. Μάνταλο.

Τελευταία αναφορά εσκεμμένα στο «στολίδι» του Δ/Σ, στη μοναδική κυρία του, τη Δανάη Κουρμπέτη, που μαζί με τον σύζυγό της Ι. Βασιλείου εκτός από την ανεκτίμητη προσφορά της δίνει & μια τάση ευγένειας & εκλεπτισμού, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Above all, the Team!»

(*) αυτούσιο