Νέο τμήμα βρεφικής φροντίδας δημιούργησε το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων στη Νέα Πέραμο προκειμένου να αυξήσει τις υπηρεσίες τις οποίες προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Προς το παρόν η εν λόγω δομή είναι η μοναδική η οποία μπορεί να φιλοξενήσει βρέφη έως δυόμιση ετών και ως τώρα οι ενδιαφερόμενες μητέρες ήταν υποχρεωμένες να αναζητήσουν λύση στα Μέγαρα.

Το τμήμα το οποίο έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 12 βρεφών διαμορφώθηκε από ίδιους πόρους του Ηρόδωρου και περιλαμβάνει σύστημα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλος ο εξοπλισμός του κέντρου ήταν χορηγία του πολυκαταστήματος ΙΚΕΑ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και στην ολοκλήρωση του έργου διαδραμάτισαν η προϊσταμένη κ. Δημακοπούλου και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Μιχαλόπουλου.

Την ικανοποίησή του προς την πρόεδρο του Ηρόδωρου Γιάννα Ρήγα εξέφρασε ι Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης δηλώνοντας:

«Η δημιουργία του βρεφικού τμήματος στον παιδικό σταθμό της Νέας Περάμου είναι έργο πολλαπλής χρησιμότητας για την πόλη και την κοινωνία. Είναι διπλή η αξία του τόσο κοινωνική καθώς εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι γονείς όσο και παιδαγωγική για τα βρέφη που θα φιλοξενηθούν.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» στην Πρόεδρο κ. Γιάννα Ρήγα για την πρωτοβουλία της αυτή και όλο το προσωπικό του νομικού προσώπου, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέρνουν».