Με τη δέουσα επισημότητα και θρησκευτική λαμπρότητα εορτάστηκε φέτος η εορτή της μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πολιούχου της πόλεως της Νέας Περάμου Αττικής.

Το εσπέρας της παραμονής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ελευσίνος κ. Δωροθέου.
Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας τελέστηκε Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων & Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας χειροθέτησε Αναγνώστες τους κυρίους Νικόλαο Πανταζή και Εμμανουήλ Πρέππα αναγνωρίζοντάς τους την πολυετή προσφορά τους στον Ιερό Ναό. Παράλληλα ευχαρίστησε τους αρμόδιους φορείς του Ναού (Επιτρόπους, ψάλτες, κυρίες του φιλοπτώχου) για την οργάνωση της πανηγύρεως και ιδιαίτερα τον Εφημέριο του Ναού π. Κωνσταντίνο.

Ακολούθως έλαβε χώρα η λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου Γεωργίου στους δρόμους της πόλεως, την οποία ακολούθησε πλήθος πιστών, οι οποίοι έσπευσαν να λάβουν τη χάρη του Αγίου.