Την υποψηφιότητα της Έφης Τσεγκέλη, με τον συνδυσμό του “Ένωση Πολιτών” ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.
Είναι μια πολύ ηχηρή ανακοίνωση στην κοινωνία της Νέας Περάμου της οποίας η Έφη είναι διακεκριμένο μέλος. Με σπουδές στη μηχανογραφημένη λογιστική, πρωτοπόρος σε θέματα πολιτισμού στη Νέα Πέραμο σε εθελοντική βάση, έχει συνεισφέρει και προσφέρει πολλά στη Νέα Πέραμο. Η ίδρυση της θεατρικής ομάδας Λίκνο αποτελεί την πριο πρόσφατη πολιτιστική προσπάθειά της.
Θεωρούμε ότι δικαίως ο Γρηγόρης Σταμούλης αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος ανακοινώνοντας αυτή τη συνεργασία.
Λέει λοιπόν στην ανακοίνωσή του:

“Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στο συνδυασμό της Ένωσης Πολιτών, ως μέλος και υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, μια νέα, δραστήρια και δημιουργική ελεύθερη επαγγελματία, την Ευφροσύνη (Έφη) Τσεγκελη. Η Έφη είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά, με σπουδές στο μηχανογραφημένο λογιστήριο, είναι ιδρυτής της θεατρικής ομάδας της Νέας Περάμου ΛΙΚΝΟ, Γραμματέας στο σύλλογο ΑΓΊΑ ΤΡΙΑΣ Βλυχάδας και μέλος του ΔΣ του ΑΓΣ ΝΗΡΈΑΣ της Νέας Περάμου. Ο αγώνας για τον Δήμο συνεχίζεται με ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού του συνδυασμού μας. Καλώς ήρθες στην ομάδα Έφη”.