Ως εκπρόσωπος της κομματικής οργάνωσης του ΕΠΑΜ, ο Κώστας Δέδες διαμαρτύρεται επειδή ο αντιδήμαρχος Σ.Ν. Φωτίου δεν του έδωσε το λόγο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 3/6 κατά του hot spot.

Ανακοίνωση – Καταγγελία
Τ.Ο Ε.ΠΑ.Μ Δήμου Μεγαρέων

Η Τ.Ο. του Ε.ΠΑ.Μ  Μεγάρων (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο), καταγγέλλει την επιτροπή διοργάνωσης αγώνα κατά της ίδρυσης κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, και συγκεκριμένα τον κύριο Σταύρο Φωτίου ο οποίος αρνήθηκε στον Α` συντονιστή της Τ.Ο. του Ε.ΠΑ.Μ Δήμου Μεγάρων κο Κωνσταντίνο Α. Δέδε, να προστεθεί στην λίστα ομιλητών της διοργάνωσης του συλλαλητηρίου στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Νέα Πέραμο.
Συγκεκριμένα του απαντήθηκε ότι: δεν δίνουν τον λόγο σε πολίτες και στην ενημέρωση ότι δεν πήγε εκεί σαν πολίτης αλλά σαν επικεφαλής μιας Τ.Ο, του απαντήθηκε ότι: η λίστα είναι κλειστή και δεν θα του επιτρέψουν να πει ότι θέλει.

Ουδέν σχόλιον, το μόνο που θα παραθέσουμε είναι η ερμηνεία της λέξης συλλαλητήριο που είναι:

«Το μέρος, ο χώρος, και κατά συνέπεια η εκδήλωση, όπου κάποιοι όλοι μαζί βρίσκονται για να μιλήσουν, να φωνάξουν, να διαδηλώσουν».

Η αντιλαϊκή αυτή άρνηση είναι μια ακόμη τεκμηρίωση της άποψης της Τ.Ο, που επανειλημμένα έχει κατηγορήσει την δημοτική αρχή για την διοργάνωση ΟΠΕΡΕΤΤΩΝ.

ΜΕΓΑΡΙΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Σαν οδηγούν σε νέα ΟΠΕΡΕΤΤΑ, όπως αυτή του ΒΩΞΊΤΗ, όπου και πάλι θα δώσουν τις ευθύνες στους «πολυθρονάτους Μεγαρίτες», όπως χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος είχε δηλώσει στην αίθουσα του Δ.Σ.

Μέγαρα, 04 Ιουνίου 2020
Τ.Ο του Ε.ΠΑ.Μ Δήμου Μεγάρων