Η Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων, μετά από αρκετά χρόνια κοινωνικής προσφοράς και φροντίδας αδέποτων και ταλαιπωρημένων ζώων, απέκτησε πλέον οντότητα Νομικού Προσώπου και αποτελεί τον σύμβουλο και συμπαραστάτη του Δήμου Μεγαρέων σε θέματα της αρμοδιότητάς της.
Για την ενίσχυσή της ώστε να μπορεί να δρα περισσότερο αποτελεσματικά και προστατευτικά, διοργανώνει μπαζάρ για συγκέντρωση χρημάτων στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων.
Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, από ώρα 17:30 και θα συνδυασθει με φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ παλαιμάχων των ομάδων Προοδευτική, ΑΕΚ και Βύζας Μεγάρων.

«Στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 σας περιμένουμε στο πρώτο Bazaar που θα κάνει η Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων για τους τετράποδους φίλους μας και για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από την νόσο του Αλτσχάιμερ.
Στο bazaar μας θα βρείτε πράγματα με την αγορά των οποίων θα βοηθήσετε το έργο μας για την περίθαλψη των τετράποδων φίλων μας. Επίσης, με τα έσοδα από το Bazaar θα αγοραστούν GPS για συνανθρώπους μας που πάσχουν απο την νόσο του Αλτσχάιμερ.
Στην εκδήλωση μας θα έχουμε μαζί μας μερικούς τετράποδους φίλους που ελπίζουμε να βρούν το παντοτινό τους σπίτι. Όποιος επιθυμεί, στο χώρο του bazaar μπορεί να φέρει τροφές/παιχνίδια που θέλει να συνεισφέρει στα αδεσποτάκια μας.

Θα σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε απο κοντά, να δείτε το έργο μας και να παρακολουθήσετε έναν φιλανθρωπικό αγώνα γνωρίζοντας τους παλαίμαχους των ομάδων που αγαπάμε.

Το Bazaar και ο αγώνας θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας +306946491993 Αρκομάνη Μαρία»