Με νίκη 2-1 επί του Πυρρίχιου Ασπροπύργου ξεπέρασε ο Μίμας την 18η αγωνιστική, παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Περάμου. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι, χωρίς να φορτσάρουν, κράτησαν την υπεροχή και τελικά αναδείχθηκαν νικητές με γκολ του Τουμπαρίδη στο 82΄.

Τα υπόλοιπα γκολ:
11΄ 1-0 Φουρνάρης
21΄ 1-1 Πιπερίδης

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί κανείς να κρατήσει στη μνήμη του κάτι περισσότερο από τον τραυματισμό, ευτυχώς ελαφρύ, του Μπαγδάτογλου στο 56΄, το νικητήριο γκολ – για χαϊλάιτ – με τακουνάκι του Τουμπαρίδη μετά από σέντρα του Χαμπιλάι, οι ανόητες κόκκινες κάρτες των Μανώλη και Κομιώτη στις καθυστερήσεις λόγω διαπληκτισμού και το ότι τέσσερις αναπληρωματικοί του Μίμα ήταν από την ομάδα των παίδων.

Διαιτητής: Γ. Χρόνης
Βοηθοί: Α. Βαλκάνος, Α. Καντανολέων
Παρατηρητής: Δ. Κόκλας
Γιατρός: Χ. Πέγκος

Μίμας (Χ. Κουστέρης): Υφαντής, Λύγδας, Τοπάλης, Φουρνάρης, Χαμπιλάι, Μαρούδης, Σταφάι (89΄ Λιοντής), Μανώλης, Μπαγδάτογλου (69΄ Δρυμούσης), Λέζι (58΄ Κυριάκος), Τουμπαρίδης
Αναπληρωματικοί: Παπανικόλας, Βασιλείου, Σταυράκης, Φολερός

Πυρρίχιος (Κομιώτης, Αναγνωστόπουλος): Νάκος, Πιπερίδης (63΄ Κυριαζίδης), Καραδήμας, Μαυροδόντης, Παντελής, Αποστολόπουλος (87΄ Χιονίδης), Σότα, Πιπερίδης, Σερταρίδης, Κομιώτης, Λαζαρίδης (58΄ Μαυράκης)
Αναπληρωματικοί: Παϊραχταρίδης, Παλατζίδης, Κεν, Ευαγγέλου