Με νίκη στο στάδιο Μεγάρων επί του Μίμα 0-1 ο Πανελευσινιακός συνεχίζει τη δύσκολη πορεία του προς την κορυφή του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΔΑ.

Υπό συνθήκες πολύ χαμηλής θερμοκρασίας και ισχυρών ανέμων που δυσκόλεψαν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής χαρακτηρίστηκε από λίγες φάσεις κοντά στα τέρματα, παιχνίδι έξω από τις περιοχές αλλά πολύ πάθος.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Ρόκα και των συνεργατών του έδειξαν ότι διαθέτουν συνδυασμό εξαιρετικής φυσικής κατάστασης και εμπειρίας και πήραν δίκαια τη νίκη πλησιάζοντας τον πρωτοπόρο ακράτητο, σε απόσταση δύο βαθμών, ο οποίος σκόνταψε στη Νέα Πέραμο όπου παραχώρησε λευκή ισοπαλία.
Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές του Χάρη Κουστέρη έδειξαν ότι αποτελούν ένα σύνολο σταθερής αξίας, με αμυντικές αρετές και υποσχόμενους ποδοσφαιριστές στο μέσον και στην επίθεση.
Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 50΄ ο νεαρός Γιώργος Κακοσίμος, ταλαντούχος επιθετικός ο οποίος ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ Μάνδρας και βρέθηκε να διακρίνεται στην ιστορική ομάδα του Πανελευσινιακού.
Ο Χάρης Κουστέρης, στον αντίποδα, είναι γνωστό ότι δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές, έτσι και οι φίλοι του Μίμα είδαν με ικανοποίηση τους Χαμπιλάι και Λύγδα να ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους με επιτυχία.

Διαιτητής: Θ.Χρέλιας
Βοηθοί: Β. Νατσιόπουλος, Β. Θωμόπουλος
Παρατηρητής αγώνα: Τάσος Δρομούσης
Γιατρός: Χρήστος Πέγκος

Μίμας (Χάρης Κουστέρης): Μάππας, Λυγδας, Λέζι (70΄ Σταφάι), Καλαϊτζής (56΄ Μανώλης), Χαμπιλάι, Μαρούδης, Τοπάλης, Ζουμπουρλής, Τουμπαρίδης (86΄ Φουρνάρης), Βλαχοκυριάκος, Μπαγδάτογλου
Αναπληρωματικοί: Φωλερός, Υφαντής, Δρυμούσης, Κυριάκος

Πανελευσινιακός (Γιάννης Ρόκας): Σκλιάς, Μαρινόπουλος (90΄Κακοσίμος Σ.), Πλάτανος, Πετσίτης, Γουβαλάρης, Ατματζίδης, Μπέχλης (90΄ Κατσάφαρος), Τούσης (81΄ Ζίου), Μπουρντένης (86΄ Μιχαήλος), Μακρίδης, Κακοσίμος Γ.
Αναπληρωματικοί: Αρναουτάκης, Παλιγγίνης, Τσακουρίδης