Σε ένα δυνατό “φιλικό” ματς εξελίχθηκε η συνάντηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α ΕΠΣΔ η οποία πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Μεγάρων με αντιπάλους τον Μίμα και τον ΑΓΣ Νέας Περάμου. Το αποτέλεσμα 0-1 οριστικοποιήθηκε στο 68΄από τον Γκελάι ο οποίος έιχε αντικαταστήσει τον Τσακάι πριν 2′ λεπτά.
Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά σε αθλητικά πλαίσια με τους Νεοπεραμιώτες να έχουν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η καλύτερη ευκαιρία, εκτός αυτής του γκολ, δημιουργήθηκε για λογαριασμό του ΑΓΣΝΠ στο 49΄όταν ο τερματοφύλακας Υφαντής με αυτοθυσία απέσπασε τη μπάλα από τα πόδια του Αγάθη ο οποίος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Μίμα και κατευθύνθηκε προς την εστία του.
Ακόμα δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες με τελικό αποδέκτη τον Αγάθη, στο 16΄στο 18΄και στο 60 αλλά δεν τελεσφόρησαν.

Ο Μίμας δύο καλές ευκαιρίες, η μία στο 31΄ με τον Φουρνάρη, και μια με τον Μανώλη όταν βρέθηκε από μηχανής θεός ο Γαλανός και απομάκρυνε τη μπάλα από το κεφάλι του πρώτου.

Διαιτητής: Γ. Χρόνης
Βοηθοί: Ε. Δεμερτζής, Κ. Τερζόπουλος
Παρατηρητής: Τάσος Δρομούσης
Γιατρός: Χρήστος Πέγκος

Μίμας (Χάρης Κουστέρης):Υφαντής, Λύγδας, Λέζι (83΄ Σταφάι), Φουρνάρης (52΄ Καλαϊτζής), Μαρούδης, Ζουμπουρλής, Μανώλης, Μπαγδάτογλου, Βλαχοκυριάκος, Τουμπαρίδης (46΄ Τοπάλης)
Αναπληρωματικοί: Δρυμούσης, Μάππας, Κυριάκος, Φωλερός

ΑΓΣ Νέας Περάμου (Χάρης Κοπιτσής): Κεχαγιάς, Καλαϊτζίδης, Χριστοδουλίδης, Γεωργιάδης, Γαλανός, Κουσίδης, Τσακάι (66΄ Γκελάι), Σεβαστής (80΄ Χωραβάτης), Αγάθης (90΄ Αναστασίου), Σαχόλι, Καμπόλης (85΄ Δραγάσης)
Αναπληρωματικοί: Τσάκας, Μικρός, Μυρτάι