Αφού διένυσε δέκα χρόνια βίου η 11η Μεγάρων Γη μεταλλάσσεται σε πολυ-πολιτιστικό γεγονός με την οικονομική δραστηριότητα να τείνει να εξομοιωθεί σε πανηγύρι του Χορού της Τράτας.

Φέτος οι διοργανωτές προβάλλουν την «έκθεση» δίδοντας έμφαση στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο πλαισιώνεται από τους διάσημους καλλιτέχνες Ελένη Φιλίνη και Χρήστο Παλάσκα, τους Σερσέ λα φαμ, Ονιράμα, Μύρωνα Στρατή και λαογραφικούς συλλόγους από τα Μέγαρα.

Η Δημοτική Επιχείρηση ενημερώνει σχετικά:

Στην “11η Μεγάρων Γη” θα συμμετέχουν εκθέτες, κυρίως παραγωγοί και μεταποιητές από τις πόλεις των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, με αγροτικά τοπικά προϊόντα και χειροποίητες κατασκευές. Επίσης συμμετέχουν συλλογικές δομές τοπικής δράσης, πολιτισμού, κοινωνικής δράσης και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Παράλληλα, υπάρχει για τους επισκέπτες ένα πλούσιο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και τα τέσσερα βράδια της Έκθεσης.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019
7.30 μ.μ. Εγκαίνια έκθεσης,
9.00 μ.μ. Χορευτική παράσταση, Λαογραφικοί Σύλλογοι Μεγάρων & Ν.Περάμου

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019
9 μ.μ. Συναυλία με την Ελένη Φιλίνη και τον Χρήστο Παλάσκα σε μία μουσική κρουαζιέρα με τις μεγάλες επιτυχίες, που αγαπήσαμε.

Κυριακή 1η  Σεπτεμβρίου 2019
9 μ.μ.Συναυλία με τις Σερσέ λα φάμ.

Δευτέρα  2  Σεπτεμβρίου 2019
9 μ.μ. Συναυλία με τους «Ονειράμα» και τον Μύρωνα Στρατή.

Ωρες λειτουργίας των περιπτέρων της έκθεσης  από ώρα  5 μέχρι τις 12, από την Παρασκευή 30 Αυγούστου μέχρι τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019.