Ο νέος χορηγός της Νεανικής Εστίας ανακοίνωσε τη χορηγία του και ταυτόχρονα στη στήριξη της ομάδας χαρακτηρίζοντάς την ως ομάδα-πρότυπο.

H TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, στέκεται στο πλευρό της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης ΝΕΜ Basketball Club, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, με δωρεά ύψους 3.000€ για την αγορά εξοπλισμού για το NEM Basketball School.

Η εταιρεία, με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά και σε πείσμα της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία, στηρίζει τους νέους αθλητές προάγοντας τα Πρότυπα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τη σημασία της ομαδικότητας και την περαιτέρω ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύει στην πράξη τους αγώνες και την πρόοδο των νέων αθλητών, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Η ΝΕΜ (Νεανική Εστία Μεγαρίδας) BC (Baskeball Club) ιδρύθηκε στα Μέγαρα το 1974. Διαθέτει σήμερα περισσότερους από 350 νέους αθλητές με επίσημο δελτίο, ηλικίας από 5 έως και 17 ετών, ενώ η ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης, έχει διαγράψει μια εκπληκτικά ανοδική πορεία τα τελευταία έτη. Από τοπικά πρωταθλήματα ΕΣΚΑΝΑ, αγωνίζεται σήμερα στην Β’ Εθνική κατηγορία, στην οποία μάλιστα έχει ανέβει ήδη στην πρώτη θέση, διεκδικώντας με μεγάλες αξιώσεις την άνοδό της στην εθνική κατηγορία Α2.

Η TÜV AUSTRIA Hellas στο πλαίσιο των δράσεων προσφοράς της στην κοινωνία, μέσω του προγράμματος «Ακούμε και Προσφέρουμε», συνεχίζει με συνέπεια να αφουγκράζεται και να ενισχύει όλους εκείνους που χρειάζονται στήριξη. Με αίσθημα ευθύνης και πιστή στις αξίες της και το όραμά της για την ανάδειξη της Ποιότητας, αναγνωρίζει τους Ανθρώπους – Κοινωνικά Πρότυπα που ξεχωρίζουν, και ενισχύει και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειές τους.

TÜV AUSTRIA Hellas: Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός

Λίγα λόγια για την TÜV AUSTRIA Hellas

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

www.tuvaustriahellas.gr