Μετά το 91-79 επί του ΑΟ Ακράτας, η ΝΕΜ τα παίζει όλα για όλα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην Β΄ εθνική.
Ζητά συμπαράσταση από τους φίλους τους για τον πρόωρο «τελικό» στη Νέα Φιλαδέλφεια εναντίον του τοπικού Ιωνικού.
«Ακριβώς ένα σκαλί πριν τον «τελικό» στην Φιλαδέλφεια η ομάδα μας έδειξε την πραγματική δύναμή της, που δεν είναι άλλη απ’ την πολυφωνία της.
Όταν έχεις μια 12άδα απ’ την οποία όλοι οι παίχτες μπορούν άνετα να είναι διψήφιοι σε σκορ & ο καθένας απ’ αυτούς μπορεί την οποιαδήποτε μέρα να είναι ο ηγέτης της ομάδας, τότε αυτή την ομάδα μην την φοβάσαι.
Στο χθεσινό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, είχαμε όλα τα παιδιά μας να προσπαθούν στον μέγιστο βαθμό και να κορυφώνουν την φόρμα τους την κατάλληλη στιγμή.
Κορυφαίος ο Θέος με ένα θορυβώδες double double (14π. & 12ριμπ.) & από κοντά οι Μαλούκος (13π. & 6ριμπ.), Ζακυνθινός (14π., 4ριμπ., 3ασιστ, 1κοψ.), Μπαλάφας (11π., 3/7τρ.), Κοντόπουλος (9π. με άψογα ποσοστά 4/4βολές, 1/2δίπ., 1/1τρ., 1ριμπ., 3ασιστ, 1κλ. σε μόλις 12’), Σπυρόπουλος (9π., με 3/3τρ., 2ασιστ, 1κλ.), Παλαιοχωρίτης (9π., 2ασιστ, 1ριμπ., 2κλ.) χωρίς να υστέρησε κανείς από τους υπολοίπους.
Τώρα πλέον τα πράγματα είναι απλά για εμάς.
Εάν θέλουμε να είμαστε στην 2άδα του πρωταθλήματος απαιτείται νίκη στην Φιλαδέλφεια.
Οπότε, με μεγάλη πίστη στις δυνατότητές μας, με μεγάλη συσπείρωση, με σεβασμό προς τον αντίπαλο αλλά και με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια, για όλα όσα έχουμε κατορθώσει έως σήμερα,πάμε για το διπλό.
Τίποτα άλλο.
Υπέροχη στιγμή του αγώνα λίγο πριν το τζάμπολ όταν οι παίχτες μας πήγαν στην κερκίδα και μοίρασαν στους φιλάθλους μας προϊόντα της ομάδας (κασκόλ, καπέλα κ.λ.π.).
Ευχαριστούμε θερμά τον καλό φίλαθλό μας Κώστα Γεωργακή για την εξαιρετική επεξεργασία των φωτό της αντρική μας ομάδας!
Above all, our Team!»