Μισό ημίχρονο χρειάστηκε ο Ηρακλής Ελευσίνας για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0, στον δεύτερο επαναληπτικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, από τον Μεγαρικό και να προκριθεί στην ημιτελική φάση.
Ο Μεγαρικός προηγήθηκε νωρίς, στο 2ο λεπτό, με γκολ του Σερταρίδη, είχε δοκάρι στο 6ο λεπτό με τον Στεφανίδη, διπλασίασε τα γκολ στο 48′ με τον Σερταρίδη είχε ένα ακόμα δοκάρι με τον Στεφανίδη στο 53′ και όλα έδειχναν ότι θα προκρινόταν στην επόμενη φάση, μεταφέροντας το 2-2 το πρώτου αγώνα στην Ελευσίνα.
Το επίπεδο όμως της ομάδας του Ηρακλή (ομάδα Α κατηγορίας) ήλθε και έκανε τη ανατροπή. Με μια αντεπίθεση διαρκείας, μετά την είσοδο του Παροτσίδη στο 60′, τη συμβολή των μέσων και των αμυντικών στην πίεση έκανε το 3-3 και οι παίκτες του πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στους ημιτελικούς.

Η αντίδραση του Ηρακλή έδειξε επικίνδυνη για ανατροπή του  εις βάρος του 2-0 από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου παρά τον γρήγορο διπλασιασμό των γκολ από τον Σερταρίδη.
Το 2-1 έκανε ο Κατσάφαρος με πλασέ στον τερματοφύλακα Ανδρέου αφού τροφοδοτήθηκε από τον Παροτσίδη με κεφαλιά.
Προς στιγμή οι παίκτες του Μεγαρικού είδαν να εδραιώνεται η πρόκρισή τους μετά το 3-1 που πέτυχε ο Γ.Ι. Κουφής στο 74′ αλλά ο Ηρακλής δεν είχε πει τον τελευταίο λόγο.
4 λεπτά αργότερα (78′) ο Στίλα με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ στέλνει τη μπάλα πάνω από το τείχος με τον τερματοφύλακα Ανδρέου να αγγίζει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα, αυτή να βρίσκει οριζόντιο δοκάρι και να κατλήγει στα δίχτυα του τέρματός του, σκορ 3-2.
Οι Μεγαρείς δεν κατόρθωσαν να υπερασπιστούν το σκορ πρόκρισης έως το τέλος του αγώνα αφού στο 80′ ο Χατζαντωνάκης έστειλε φαλτσαριστό σουτ στο αριστερό Γ του Ανδρέου μην αφήνοντας κανένα περιθώριο για αντίδραση έγραψε το 3-3, σκορ πρόκρισης.

Παρά τον αποκλεισμό του, θα πρέπει να τονίσουμε την απόδοση των παικτών του Γιώργου Χατζή οι οποίοι αντιμετώπισαν ως ίσος προς ίσο την ομάδα του Μιχάλη Κατσάφαρου, μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α κατηγορία της ΕΠΣΔΑ.

Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Γιώργο Πούρη ο οποίος τραυματίστηκε μετά από στραβοπάτημα (ρήξη χιαστού) στο 60′

Διαιτητής: Α. Βάτσιος
Βοηθοί: Χ. Πλάκας, Ν. Μανούρας
Παρατηρητής αγώνα: Πάρης Τσιμίκος
Γιατρός: Χρήστος Πέγκος

Μεγαρικός (Γ. Χατζής): Ανδρέου, Κουτσουμπής, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Μωραίτης, Βασιλειάδης, Στεφανίδης, Ελέζι (58’ Στέφα), Σακόβ, Κουφής Γ. Ι (82’ Κουφής Γ.Π), Σερταρίδης.
Αναπληρωματικοί: Αλκος, Καστάνης, Χατζής.

Ηρακλής Ελευσίνας (Μ. Κατσάφαρος): Μικρός, Μπίμπα, Χατζηαντωνάκης, Μπακατσέλος, Πετσίτης, Γκόρος, Αξιώτης, Στύλα, Καρδάμης (39’ Πούρης, 60′ λ.τρ. Παροτσίδης), Κατσάφαρος, Τερζίου (51’ Τσέκα).