Πολύ καλό παιχνίδι, σε πολύ χαμηλές για τα Μέγαρα θερμοκρασίες, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο για την 17η αγωνιστική της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ το παιχνίδι Μεγαρικός – Ίκαρος Ασπροπύργου το οποίο ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Μεγαρικού.

Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου η ομάδα του Γιώργου Χατζή άργησε αλλά σκοράρησε στο 77΄με τον Κουφή και για τα υπόλοιπα 17 λεπτά με τις καθυστερήσεις δημιούργησε ευκαιρίες αλλά το σκορ παρέμεινε στο 1-0.

Φάσεις και γκολ:
3΄ ευκαιρία ο Ίκαρος με τον Μπετσόλι, χωρίς ιδιαίτερη πίεση, σουτάρει σχεδόν ανενόχλητος αλλά στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ
11΄ σέντρα ο Ισμαήλι στην πλάτη της άμυνας όπου βρίσκεται ο Στέφα. Αυτός με δεξιό βολέ στέλνει τη μπάλα κοντά στο κάθετο δοκάρι άουτ.
31΄ απευθείας κτύπημα φάουλ ο Κουφής, εξουδετερώνει με δυσκολία μπλοκάροντας ο τερματοφύλακας του Ίκαρου Φωτιάδης
45΄πολύ καλή ευκαιρία, σουτ πλασέ, ο Δρομούσης, μπλοκάρι ο Φωτιάδης και λήγει το ημίχρονο.  Η μπάλα έφθασε στον Δρομούση μετά από ένα coast to coast του Γεωργακή και στη συνέχεια σέντρα.

51′ ανενόχλητος ο Στέφα, διαγώνιο σουτ, εξουδετερώνει ο Φωτιάδης
77΄ 1-0 ο Γιώργος Κουφής με δεξιό σουτ μέσα από πλήθος σωμάτων και κακή ορατότητα για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έχει προηγηθεί απόκρουση του τερματοφύλακα σε δυνατό σουτ του Γεωργακή.
82΄σώζει και πάλι ο Φωτιάδης προ του Γεωργακή
87΄ η καλύτερη ευκαιρία του Ίκαρου, όπου από καλή θέση στη μικρή περιοχή σουτάρει ο Ζώτος αλλά η μπάλα εξοστρακίζεται στους αμυντικούς και βγαίνει κόρνερ
88΄ προβολή από κοντά ο Στέφα αλλά η μπάλα παίρνει μια περίεργη τροχιά και βγαίνει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
90΄ σωτήρια απόκρουση του Φωτιάδη

Διαιτητής: Κ. Οικονόμου
Βοηθοί: Β. Θωμόπουλος, Ζ. Κορέστη
Παρατηρητής αγώνα: Δ. Κόκλας
Γιατρός: Χ. Πέγκος

Μεγαρικός (Γ. Χατζής): Κερασοβίτης, Γεωργακής, Μητρόπουλος, Σάλτας, Στρατούρης, Ηλίας, Στέφα (90΄ Ελέζι), Μωραΐτης, Δρομούσης (73΄ Κασιμάτης), Κουφής, Ισμαήλι (62΄ Παλούκα)
Αναπληρωματικοί: Φυλακτός

ΑΠΣ Ίκαρος Ασπροπύργου (Κώστας Λινάρδος): Φωτιάδης, Βράντζας, Μυλωνάς (81΄ Ζώτος), Λαουνάρος Ε., Λαουνάρος Σ., Παπαντώνης, Ντεκράν, Μπετσόλι (77΄ Στασινόπουλος), Σιδηρόπουλος, Φωτιάδης (90΄ Βαλσαράς), Μάμμας (87΄ Ελευθεριάδης)