Φωτογραφίες ξεχειλισμένων καλαθιών και πεταμένων σκουπιδιών δημοσίευσε στο Facebook ο σύλλογος της Βαρέας, παρουσιάζοντας ένα θλιβερό θέαμα από διαφορετικά σημεία της παραλιακής λεωφόρου, το οποίο δεν τιμά την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.
Η κατάσταση αυτή αποτελεί την κορύφωση της λανθασμένης πρακτικής που φαίνεται να εφαρμόζει η Υπηρεσία με τις ευλογίες του Αντιδημάρχου Κώστα Φυλακτού. Δηλαδή της αφαίρεσης όλων των κάδων οι οποίοι βρίσκονταν διάσπαρτοι στη λεωφόρο και της τοποθέτησής του στο δυτικό της άκρο.

Εκ των πραγμάτων είναι φανερό ότι είναι αδύνατο τα μικρά καλάθια τα οποία έχουν παραμείνει να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών της περιοχής.
Μάλιστα φήμες θέλουν τον Αντιδήμαρχο Φυλακτό να επηρεάζεται από συγκεκριμένο κάτοικο της Βαρέας ο οποίος πιέζει για την απομάκρυνση των κάδων.

Ωστόσο εφόσον οι κάδοι υπήρχαν στα σημεία αυτά εδώ και δεκαετίες καλό θα είναι η Υπνρεσία Καθαριότητας να αναθεωρήσει την άποψή της και να επανατοποθετήσει τους κάδους στα σημεία που βρίσκονταν πριν.

Εξάλλου το έργο της εν λόγω Υπηρεσίας κρίνεται εκ του αποτελέσματος.