Λαέ των Μεγάρων, της Ν. Περάμου και της Κινέτας,

Η «ανάπτυξη» που υποσχέθηκε η κυβέρνηση και που χειροκρότησε η ΝΔ μαζί με τα διάφορα κόμματα- «αναχώματα» του συστήματός τους, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς! Περιστέλλεται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων! Δεν υπάρχουν γιατροί να καλύψουν την 24ωρη λειτουργία του και ανακοίνωσαν ότι « θα μπορούμε να αρρωσταίνουμε ή να τραυματιζόμαστε Δευτέρα – Παρασκευή 8:00  με 15:00 και Σαββατοκύριακα κλειστά»! Και βγαίνουν οι υποψήφιοι από τη ΝΔ και καταγγέλλουν! Βγαίνει και το Υπουργείο και λέει ότι είναι «προσωρινό» γιατί φύγανε δύο γιατροί και ψάχνουν και δεν βρίσκουν κανέναν! Πρέπει επιτέλους να τους δείξουμε ότι δεν μπορούν να κοροϊδεύουν κανέναν!

Τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όσο και η σημερινή του ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσαν και υποβάθμισαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το αίτημα του λαού για Δημόσια Δωρεάν Υγεία, για έναν πολύ απλό λόγο: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ! Αυτό σημαίνει όλο και μεγαλύτερες περικοπές στην Υγεία, είσοδος των επιχειρήσεων στα νοσοκομεία, υποβάθμιση των Κέντρων Υγείας, όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει μετά τις εκλογές! Πέρα από την αυτοθυσία-και είναι αλήθεια- που δείχνει το ιατρικό προσωπικό, αν θέλουμε να έχουμε την υγεία μας, πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη κι αν δεν έχουμε… θα πεθάνουμε! Θα τους αφήσουμε;

Το ΚΚΕ καλεί όλο τον λαό σε αντεπίθεση! Να ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική, να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας! Να σταθούμε απέναντί τους! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ! Να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα:

  • Σύγχρονα Κέντρα Υγείας, με τον κατάλληλο εξοπλισμό, που να εξυπηρετούν τις ανάγκες ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!
  • Μόνιμο προσωπικό με όλες τις ειδικότητες! Έξω οι επιχειρήσεις από την Υγεία!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ!

ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!