Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαρέων την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 στις οκτώμιση το βράδυ με σημαντικό θέμα την σύναψη προγραμματικής σύμβασης και την διατύπωση των όρων της με την εταιρεία  «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» για την υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή νέου παρκέ στο κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΛΙ Μεγάρων».
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι €140.000

Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα μπορούσε να είχε κατασκευαστεί νωρίτερα και να είχαν αποφευχθεί οι εντάσεις στις σχέσεις μεταξύ Δήμου – Ηροδώρου και αθλητικών σωματείων.

Πάντως ο Δήμαρχος έχει ανακοινώσει ότι το νέο κλειστό θα υπηρετεί τις ανάγκες της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, μιας ομάδας με πλατιά υποδομή και ομάδα μπάσκετ η οποία από το φθινόπωρο θα αγωνίζεται στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Άλλα θέματα στης συνεδρίασης:

  • Περί έγκρισης δεδομένων μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης της μελέτης: «Μελέτη στατικής επάρκειας 4 ου Δημοτικού Σχολείου».
  • Περί οριστικής παραλαβής των εργασιών που εκτελέστηκαν με την εργολαβία: «8ο Νηπιαγωγείο & Α.Π.Χ. – Κλειστό Γυμναστήριο Μεγάρων» από την ανάδοχο εργοληπτική επιχείρηση «Ελληνική Δομική ΑΤΕΕ».
  • Διαγραφή χρεών διαφόρων οφειλετών Δήμου.