Με δημόσια επιστολή τους τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων Κούρος τίθενται στη διάθεση του Δήμου στη μάχη για την προστασία των πολιτών από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο ΚΟΥΡΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

«Η κρισιμότητα των στιγμών που βιώνουν όλοι οι πολίτες χωρίς καμία εξαίρεση επιβάλλει υψηλό αίσθημα ευθύνης και ταυτόχρονα την ενεργοποίηση των συλλογικών δυνάμεων που σχετίζονται με την κοινωνική προσφορά και ειδικά με την πολιτική προστασία.

Η Εθελοντική Ομάδα Μεγαρων «Κούρος» παρέχει εθελοντικά πάνω από δυο δεκαετίες της υπηρεσίες της στους πολίτες, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η πανδημία του κορωνοϊου είναι μία έκτακτη ανάγκη στην οποία θεωρούμε ότι πρέπει να προσφέρουμε με τα μέσα που έχουμε. Για αυτό με επιστολή μας θέσαμε ένα εθελοντικό πυροσβεστικό όχημα με το πλήρωμα του στη διάθεση του δήμου Μεγαρεων, του ΝΠΔΔ «Ηρόδωρος» και του ΝΠΙΔ ΔΗΚΕΔΗΜΕ ώστε να συνδράμουν στην απολύμανση εξωτερικών δημοσίων χώρων.

Η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό της κοινωνίας και της δημοτικής αρχής, ειδικά σε κρίσιμες περιόδους σαν αυτές που διανύουμε.

Μην ξεχνάμε ότι για να βγούμε δυνατοί και υγιείς πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Εκ του Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Κατερινίτσας Αντώνιος
Ο Γ. Γραμματέας
Νάστος Παναγιώτης