Σε χαρμόσυνο κλίμα και με πολύ κέφι γιορτάσθηκε σε κοσμικό κέντρο, η παγκόσμια ημέρα της 3ης ηλικίας με τη συμμετοχή όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Μεγαρέων σε μια εκδήλωση την οποία προσέφερε το ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων στα μέλη τους.

Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ Μεγάρων και Νέας Περάμου επένδυσαν μελωδικά τη γιορτή υπό τη διεύθυνση της Αγγελικής Πανταζή και στη συνέχεια ακολούθησε χορός και τραγούδι.

Τη γιορτή χαιρέτησαν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» Γιάννα και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο τον οποίο διαδραματίζουν τα μέλη των ΚΑΠΗ στη σημερινή κοινωνία και κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του υποσχέθηκε νέες δράσεις και πολιτιστικές εκδρομές με την έναρξη του νέου έτους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Αντιδήμαρχοι, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» Γιάννης Σταμούλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η διευθύντρια του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Αννέτα Σταυράκη, το προσωπικό από τα παραρτήματα ΚΑΠΗ, κ.κ. Αλεξίου, Γκίνη και Κουτρουμάνου καθώς και μέλη των συντονιστικών επιτροπών των ΚΑΠΗ τα οποία προσφέρουν απεριόριστα στην άρτια οργάνωση κάθε εκδήλωσης.