Με συνέπεια και πολλή προσπάθεια συνεχίζεται το στον ΑΣ Κόροιβος, αθλητικό σωματείο των Μεγάρων το οποίο έχει επιλέξει να καλλιεργήσει το βόλεϊ, άθλημα το οποίο ως τώρα δεν έχει κατακτήσει την μερίδα η οποία θα του αναλογούσε στην τοπική κοινωνία.

Οι διοικούντες τον σύλλογο φαίνεται να είναι άτομα με όραμα, όρεξη και αγάπη για τον αθλητισμό και έχουν επιλέξει να δουλέψουν στην υποδομή παράλληλα με τα αγωνιστικά του τμήματα.

Από τον Σεπτέμβριο έχει εντατικοποιηθεί η προσπάθεια με όραμα να χτιστεί μια ακαδημία που θα επικεντρώνεται κυρίως εκτός από τα αγωνιστικά τεχνικά και τακτικά στοιχεία, στην αθλητική συμπεριφορά των παιδιών και τα ιδεώδη.

Σε διάστημα δύο ετών ο αριθμός των αθλητριών, αθλητών των αναπτυξιακών τμημάτων ξεπερνάει τα, καθώς επίσης έχει δημιουργηθεί και τμήμα Γυναικών.

Η ομάδα των παγκορασίδων συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ έχει καταφέρει 2 νίκες και σε πολλούς αγώνες κοντράρει τους αντιπάλους της πηγαίνοντας στο τάι μπρέικ, παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ.

Κάνοντας την υπέρβαση σε όλους τους τομείς, οι «μικρές» του Κόροιβου κατάφεραν να αποσπάσουν τις νίκες από δύο πολύ καλούς αντιπάλους σαν αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται.

Προπονητές του Συλλόγου η κ. Κάσση Ξενάκη, προπονήτρια αναγνωρισμένη στο χώρο του βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο και ο κ Παναγιώτης Ντινόπουλος καθηγητής φυσικής αγωγής.

Στόχος και άμεσος προσανατολισμός της διοίκησης του συλλόγου είναι η βελτίωση των συνθηκών υλικοτεχνικής υποδομής και η εύρεση περισσότερων προπονητικών ωρών ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των ακαδημιών.

Ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να αυξήσουν τον αριθμό των προπονήσεων για να φθάσουν σε υψηλό τεχνικό επίπεδο ώστε να μπορούν στο μέλλον να στελεχώσουν τα τμήματα μεγαλύτερων ηλικιακών κατηγοριών.