Μετά την απάντηση Σταμούλη προς τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Μαρινάκη σχετικά με την καταλληλότητα του 4ου Δημοτικού και  την παρουσίαση των πρωτοβουλιών του προς τη διαχείριση του προβλήματος, σειρά στη διελκυστίνδα των δηλώσεων παίρνει ο συνδυασμός Μέγαρα-Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα του πρώην Δημάρχου.

Ο κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ

«Ο κ. Σταμούλης» λέει η ανακοίνωση «είναι ένοχος», «η τοποθέτησή του είναι ασόβαρη», «επιρρίπτει τις τεράστιες ευθύνες του στον πρώην Δήμαρχο», «είναι ανεπαρκέστατος», «επιρρίπτει ευθύνες σε άλλους εκτός του εαυτού του», «ο κ. Σταμούλης με τις δηλώσεις του νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς», «ο κ. Σταμούλης σύρθηκε από τον επικεφαλή μας (σ.σ. η ορθογραφία των συντακτών) να πράξει τα αυτονόητα και όχι να προβεί σε πασαλείματα», «κορόιδεψε τους γονείς και έθεσε τα παιδιά σε μεγάλο κίνδυνο», « Έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές 150 παιδιών, ενώ γνώριζε για την στατική ακαταλληλότητα του κτηρίου και το απέκρυψε επειδή είχε μπροστά του τις εκλογές του Μαΐου».

Τέλος τα μέλη της παράταξης εκφράζουν την ανησυχία και τον προβληματισμό γιατί ο οικείος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δεν έχει πάρει επίσημη θέση σ’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση.