Στην παραλία Βαρέας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του τοπικού συλλόγου Άγιος Νικόλαος, βρέθηκε την Τρίτη 28 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου.

Μετά την καταρρακτώδη βροχή της προηγούμενης ημέρας έκλεισε η κοίτη δύο ρεμάτων και χρειάζεται για μια ακόμα φορά άμεση διάνοιξή τους.

Ο κ. Βασιλείου συνοδευόταν από την Περιφερειακή Σύμβουλο Γιώτα Παππά. Και οι δύο προσωπικότητες της Περιφέρειας Αττικής στηρίζουν τις προσπάθειες του τοπικού συλλόγου και αυτές του προέδρου του Γιάννη Βαρελά.

Το αυθαίρετο στον αιγιαλό και τα σμήνη κουνουπιών
Κατά την επίσκεψή τους ο κ. Βασιλείου και η κ. Παππά ενημερώθηκαν για το κατεδαφιστέο αυθαίρετο πρώην Αέναον το οποίο βρίσκεται μέσα στον αιγιαλό για το οποίο ήδη υπάρχει πρωτόκολλο κατεδάφισης.

Επίσης επισημάνθηκε το έλος από τα στάσιμα νερά τα οποία περιβάλλουν τον χώρο και τα οποία αποτελούν εστία εκατομμυρίων κουνουπιών που κυκλοφορούν στην περιοχή. Τη διαπίστωση έχει κάνει ήδη η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας και έχει αποστείλει έγγραφο στον Δήμο Μεγαρέων.

Ο κ. Βασιλείου δεσμεύτηκε να στείλει άμεσα μηχανικούς προκειμένου να αντιμετωπίσουν και τα δύο θέματα. Δηλαδή το θέμα των ρεμάτων και το θέμα του αυθαιρέτου.