Πληθώρα συναντήσεων, μας πληροφορεί ότι, πραγματοποιεί ο επικεφαλής της MIXALAROS_IWANNHS_250δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες Μεγάρων και Νέας Περάμου» Γιάννης Μιχάλαρος με σκοπό την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων με έμφαση στον τομέα των υποδομών.
Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου και τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.
Δύο είναι τα μεγάλα έργα στα οποία στοχεύει ο κ. Μιχάλαρος.
Το ένα είναι η κατασκευή οδικού άξονα ο οποίος θα ενώνει την Ολυμπία Οδό με την Βιομηχανική Περιοχή.
Το άλλο είναι η τροφοδότηση της Βιομηχανικής Περιοχής με φυσικό αέριο.biomhxanikh_megarwn_550

Λεπτομερής είναι η ανακοίνωση των Ενεργών Πολιτών η οποία ακολουθεί.

«Με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου και το διευθυντή τεχνικών έργων της περιφέρειας Δυτικής Αττικής κ. Ραφτόπουλο συναντήθηκε ο Ιωάννης Μιχάλαρος επικεφαλής των ενεργών πολιτών Μεγάρων και Ν. Περάμου, τον πρόεδρο του Συλλόγου της Βιοτεχνικής ζώνης Μεγάρων Π. Κασιμάτη , τον μηχανολόγο Π. Σκλαβούνο και τον πολιτικό μηχανικό Γ. Προίσκο εκ μέλους του συλλόγου μηχανικών.
Θέμα συζήτησης ήταν το αίτημα διάνοιξης και κατασκευής οδού που να ενώνει την Εθνική οδό – τα Μέγαρα – και την Βιοτεχνική ζώνη. Υπήρξε η άμεση θετική ανταπόκριση του κ. Ραφτόπουλου. Ζήτησε δε τη συνεργασία του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου μας. Συζητήθηκαν και οι ενέργειες του δημάρχου με τον υπουργό ενέργειας κ. Σκουρλέτη για την παροχή φυσικού αερίου στη Βιοτεχνική ζώνη Μεγάρων.

Ο κ. Ραφτόπουλος μας ενημέρωσε ότι η Ε.Τ.Β.Α έχει δείξει ενδιαφέρον για το Βιοτεχνικό πάρκο και μάλιστα θεωρούν πολύ θετικό το γεγονός ότι υπάρχει ρυμοτομική μελέτη και πράξη εφαρμογής.
Είναι στο χέρι μας και στην κινητικότητα που θα δείξουμε να υλοποιήσουμε τον φορέα Διαχείρισης , ώστε να λυθούν και τα εσωτερικά προβλήματα του Βιοτεχνικού πάρκου.
Με την ευκαιρία νομίζω ότι είναι αναγκαία η ίδρυση γραφείου Υποδοχής Βιοτεχνών και η ενημέρωση τους.
Για την ίδρυση του γραφείου αυτού καλό θα ήταν να συνεργαστούν το Εργατικό Κέντρο Μεγάρων , ο Σύλλογος Βιοτεχνικής Ζώνης , ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος μας».