Προληπτικοί έλεγχοι για την οστεοπόρωση πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Μεγαρέων.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με  το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μεγαρέων διοργάνωσαν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση.

Στις 15  Ιουλίου 2020  πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας σε περισσότερα από 100 άτομα και προσφέρθηκε συμβουλευτική βοήθεια από τον ορθοπεδικό κ. Κωνσταντίνο Μουστάκα. Όλες οι εξετάσεις εκπονήθηκαν σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που νομοθετούνται, τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων, όπως κάθε φορά επικαιροποιούνται και ισχύουν.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο «Πεταλούδα» για το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει, έδωσε την υπόσχεση για επανάληψη παρόμοιων δράσεων και στο μέλλον, με σκοπό την θωράκιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των δημοτών μας.

Η κ. Μέµη Τσεκούρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα απευθύνθηκε στους συνδιοργανωτές και συμμετέχοντες υπογραμμίζοντας:

«Στην 20ετή δράση του συλλόγου, έχουμε προσφέρει αδιάκοπα και µε τον απαιτούμενο σεβασμό στους ασθενείς και στους συμπολίτες µας τις υπηρεσίες µας, είτε αυτοί βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στις πιο απομονωμένες περιοχές και αυτό είναι κάτι που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε, γιατί για εμάς σημασία έχει η ποιότητα ζωής του πολίτη. Σας προσκαλώ να αδράξετε την ευκαιρία ύπαρξης του συλλόγου µας και να επωφεληθείτε από αυτή καθώς και να στηρίξετε τις δράσεις του».