Πρεμιέρα σήμερα 13/10, ώρα 21:00, για δέκα συνολικά παραστάσεις, της θεατρικής παράστασης «Γαμήλιο Εμβατήριο» του Άγγελου Τερζάκη από τη Μεγαρική θεατρική σκηνή Σουσαρίων.

Παίζουν οι συμπολίτες μας Άντζελα Μπουσμπουρέλη, Σωτηρία Σιριοπούλου-Κουρελιά, Ράνια Παπαθανασίου, Ανδρέας Σουριτζίδης, Ανδρέας Δέδες, Γιώργος Μπέης, Σωτηρία Ξεκούκη, Έλενα Δομπρογιάννη και ο Θεολόγος.

Το έργο γράφτηκε και διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’30. Είναι ένα δράμα το οποίο δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και συμβαίνει σ΄ ένα χωριό κάπου στην Ελλάδα, σε μια οικογένεια μιας χήρας με τέσσερις ανύπαντρες κοπέλες, έναν «άσωτο υιό» που ζει στην Αθήνα και επιστρέφει να φάει και το τελευταίο κτήμα, που έχει απομείνει.

Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Ηλιόπουλου, η χορογραφία της Άντζελας Μπουσμπουρέλη, ο ήχος από τον Στράτο Χούτο, φωτισμός από τον Σπύρο Κρεμμύδα, ηλεκτρονικές εγγραφές – ηχοληψία Σπύρου Παπανικόλα, κομμώσεις εποχής υψηλού στάιλινγκ Ράνιας Παπαθανασίου.

Ευχές για καλή πορεία της παράστασης εξέφρασε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης:
« Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς , καλή επιτυχία σε όλους τους συντελεστές της παράστασης και ειλικρινά να τους συγχαρώ για όλες τους τις προσπάθειες, που συμβάλλουν χωρίς καμία αμφιβολία στην εξύψωση του πολιτιστικού επιπέδου των συμπολιτών μας.
Η θεατρική ομάδα ΣΟΥΣΑΡΙΩΝ και ο Νίκος Ηλιόπουλος, έχουν δώσει δείγματα γραφής κι έχουν εντυπωσιάσει όλους όσους έχουν παρακολουθήσει προηγούμενες θεατρικές παραστάσεις».