Τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Μεγαρέων ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Γιάννης Σεβαστής για το ισχυρό ενδεχόμενο, όπως είπε, της κατασκευής στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων περισσοτέρων του ενός κέντρων διαμονής λαθραίων μεταναστών.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαΐου και ακολούθησε ανακοίνωση της Αξεξάρτητης Τοπικής Κίνησης Νέας Περάμου της οποίας ηγείται ο κ. Σεβαστής.

“Σήμερα, ο προεδρος της τοπικής κοινοτητας κάλεσε τους αρχηγους των παρατάξεων και τους δημοτικους συμβουλους για να τους ενημερώσει πως ακόμα ένας εργολάβος της περιοχής δέχθηκε πρόταση απο ιδιωτική εταιρεία να εργαστει στις εγκαταστάσεις της 75ΜΕ όπου τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και του είπαν πως πρόκειται για κέντρα φιλοξενίας μεταναστών!
Επίσης ο πρόεδρος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους πως υπάρχουν και αλλά δυο σημεία στον Δήμο που υπάρχει σχέδιο κατασκευής κέντρου, το ένα είναι στο πεδίο βολής και το άλλο στον Καβελάρη!
Ο πρόεδρος ζήτησε ξεκάθαρα να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και να ψηφιστεί ομόφωνα η απόφαση του τοπικού συμβουλιου για το θέμα αυτό!”

ΓΙΑ ΟΚΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ:

Στην ιδια ανακοίνωση η Ανεξάρτητη Κίνηση απευθύνει σοβαρές κατηγορίες προς τη δημοτική αρχή των Μεγάρων ότι με μία εβδομάδα καθυστέρηση ανακοινώθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου μεταναστών.
Η συνεδρίαση συγκλήθηκε για την Πέμπτη 21 Μαΐου μια εβδομάδα μετά την πρώτη συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Περάμου σχετικά με το θέμα.