Σε μείζον πολιτικό γεγονός εξελίχθηκε η κοπή της βασιλόπιτα της Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Αττικής στα Μέγαρα την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον παραλιακό πολυχώρο Puzzle στα Μέγαρα.

Με αφορμή την κοινωνική συγκέντρωση για ανταλλαγή ευχών στελέχη και φίλοι οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο παρακολούθησαν την ομιλία την οποία έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας μετέφερε το μήνυμα του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι αυτός θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας.

Από την συνοπτική πολιτική πλατφόρμα την οποία περιέγραψε επισημαίνουμε την προτεραιότητα στην ενίσχυση του δημογραφικού, της οικοδομής – η οποία έχει αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας – και των επενδύσεων.

Στα εθνικά θέματα υπογράμμισε το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται σε μια από τις χειρότερες φάσεις των σχέσεων με την Τουρκία και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με αφορμή το θέμα των Σκοπίων επιχειρεί να διχάσει τον λαό.

Τέλος κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να βρίσκονται σε εκλογική ετοιμότητα.

Παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αττικής, Γιώργος  Βλάχος, Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Θανάσης Μπούρας  και ο Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου.
Εκπροσωπήθηκαν κομματικά όργανα του νομού Αττικής και της Δυτικής Αττικής ενώ μεταφέρθηκαν χαιρετισμοί από τον Λευτέρη Αυγενάκη και Στέλιο Κονταδάκη.

*** Να επισημάνουμε ότι η αίθουσα Puzzle διατέθηκε αφιλοκερδώς από τον ιδιοκτήτη της, Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννη Μουρτζούκο