Να σταματήσει η επιλεκτική επιλογή και να συμπεριληφθούν άμεσα και όλες οι κατηγορίες ΚΑΔ που αντιστοιχούν στον πρωτογενή τομέα (παραγωγοί και επιχειρήσεις) και χρήζουν μέτρων στήριξης ζήτησε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με γραπτή ερώτηση που κατέθεσε την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 προς τους υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση με τα μέτρα που εξήγγειλε «χώρισε» αυθαίρετα τις παραγωγικές δραστηριότητες στη μέση, αγνοώντας ότι όλη η διαδικασία παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας των προϊόντων είναι ενιαία και βλάπτεται το ίδιο από την κρίση.

Είχε προηγηθεί και επιστολή – πρόταση από τον Αντ. Υψηλάντη

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρείς ημέρες πριν την κατάθεση της ερώτησης και συγκεκριμένα την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 είχε αποσταλεί ηλεκτρονικά στον Γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλη Χριστοδουλάκη επιστολή – πρόταση του Συντονιστή Γραμματέα Μεγάρων – Νέας Περάμου και Υπεύθυνου του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης στην περιοχή μας Αντώνη Υψηλάντη για την κατάθεση ερώτησης ούτως ώστε ο πρωτογενής τομέας, (Αγρότες, Πτηνοτρόφοι, Κτηνοτρόφοι και συναφή επαγγέλματα) να στηριχθεί για να παραμείνει «ζωντανός».

Διαβάστε εδώ την ερώτηση της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής.