Πολίτες Μεγάρων κατά των πλειστηριασμών
Μέγαρα, 14/11/2016

Προς: Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Δήμου Μεγαρέων-Νέας Περάμου και όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίουmegareis_kata_pleisthriasmwn_728
Είμαστε πολίτες των Μεγάρων και της Ν.Περάμου που ζητάμε την έμπρακτη συμπαράσταση του Δήμου μας και την ενεργή συμμετοχή του στους δίκαιους αγώνες των πολιτών για την αποτροπή διακοπών ρεύματος .
Η μνημονιακή πολιτική των τελευταίων ετών σε συνδυασμό με την τοκογλυφική πολιτική των τραπεζών έχουν φέρει τους συμπολίτες μας σε τραγική οικονομική κατάσταση και ανέχεια. Κόποι μιας ολόκληρης ζωής κινδυνεύουν να χαθούν, συνάνθρωποι μας βρίσκονται στο χείλος της καταστροφής και της απόγνωσης και εδώ και αρκετό καιρό ”τιμωρούνται” πολίτες στο σκοτάδι με τον γνωστό και πολύ απλό κατά τα άλλα τρόπο… την διακοπή ρεύματος.
Άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι και γενικά κόσμος που παλεύει να επιβιώσει έχει απέναντι της και το φόβο να ζει στο σκοτάδι … άνθρωποι που είναι άρρωστοι, οικογένειες που έχουν μωρά, οικογένειες που έρχονται στο Δήμο για βοήθεια και πόσοι άλλοι που η αξιοπρέπεια τους έκλεισε στον εαυτό τους και ίσως να μην μάθουμε ποτέ το δράμα που ζουν. Είμαστε και εμείς που ίσως να τα ζούμε όλα αυτά και με καθαρά και λίγα λόγια ,μιας και αυτά περισσεύουν ,ζητάμε από τον Δήμο:
Με κάθε νόμιμο η μη τρόπο ( άλλωστε παράνομα κόβεται και το ρεύμα στα σπίτια) να σταματήσει αυτό το κατρακύλισμα της κοινωνίας των Μεγάρων και της Νέας Περάμου βάζοντας ”πλάτη” και στηρίζοντας τους πολίτες. Δεν μπορεί να είναι, κ.Δήμαρχε και κ.Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενεργή ακόμα η ρύθμιση για τους πολίτες για τα χρέη τους στην ΔΕΗ και με περίσσιο θράσος να γίνονται ακόμα διακοπές, δεν μπορεί να επιτρέπουν, οι διοικούντες αυτόν τον τόπο, να ζουν το 2016 και εν καιρό κρίσης πολίτες χωρίς το κοινωνικό αγαθό που λέγετε ΡΕΥΜΑ.
Ζητάμε να ΑΠΑΙΤΉΣΕΙ ο Δήμος να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος στα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο τουλάχιστον για όσο θα είναι ενεργός ο διακανονισμός για τους πολίτες με την ΔΕΗ. Ζητάμε τα αυτονόητα ελπίζοντας στην έμπρακτη συμπαράσταση του Δήμου.