Με αφορμή και την επίσημη είσοδο της Νεανικής Εστίας στη Β’ εθνική μπάσκετ, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης συυγχαίρει τη διοίκηση, τον προπονητή και τους αθλητές του συλλόγου για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στη Β΄Εθνική.

«Η άνοδος της ΝΕΜ στη Β΄Εθνική μας έδωσε μεγάλη χαρά κι είναι ένα γεγονός που πρέπει να το χειροκροτήσουμε όλοι.

Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα εργάστηκαν πολλοί για πολλά χρόνια με υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον τελικό στόχο και τους ανήκουν τα εύσημα.

Από καρδιάς θέλω να συγχαρώ την Διοίκηση του Συλλόγου την προηγούμενη επί προεδρίας του φίλου Θανάση Ζάλη και τη σημερινή με Πρόεδρο τον Σπύρο Κορώση και όλα τα μέλη του ΔΣ, τους παίκτες, την προπονητική ομάδα  και τον Προπονητή Γιώργο Μάνταλο που απετέλεσε τον κινητήριο μοχλό και  έδωσε την ψυχή του για αυτή την επιτυχία.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα πορεία του Συλλόγου,  να πάει ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσει να προσφέρει χαρές, νίκες και θριάμβους στην νέα αγωνιστική περίοδο και φυσικά τις προσπάθειες της Διοίκησης θα συνοδεύουν οι ευχές όλων των φιλάθλων.

Ο Δήμος Μεγαρέων θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τη ΝΕΜ πρώτον γιατί το αξίζει και το δικαιούται και δεύτερον γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να υποστηρίζει όλα τα αθλητικά σωματεία των Μεγάρων και της Νέας Περάμου».