Νέα επιστολή προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας απέστειλε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης με την οποία ζητά τον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου από τον Λουτρόπυργο έως το Πέραμα.
Στην επιστολή περιγράφεται η κατάσταση η οποία παραμένει σε μεγάλα τμήματα των παραλιών όπου βρίσκονται διάσπαρτα φερτά υλικά εξ αιτίας της πλημμύρας. Επιπροσθέτως επισημαίνεται ότι αντικείμενα βρίσκονται και στο βυθό της θάλασσας.
Ο κ. Σταμούλης αναφέρεται στην επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν και την ανάγκη να απελευθερωθούν τα τμήματα ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους λουόμενους.

Αναφέρονται στο αίτημα μεταξύ άλλων: «… Τα διάφορα υλικά, μικρά και μεγάλα, που παρασύρθηκαν από τους χείμαρρους βρίσκονται ΑΚΟΜΑ στην παραλία και στον βυθό της θάλασσας ή επιπλέουν σ’ αυτήν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα.
Επειδή έχει ήδη περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα δύο μήνες και η ρύπανση παραμένει και επειδή πλησιάζει το καλοκαίρι, όπου το πρόβλημα θα λάβει εκρηκτικές διαστάσεις, αφού οι πολίτες δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις παραλίες, παρακαλούμε, όπως προβείτε, το ταχύτερο δυνατόν, σε καθαρισμό και απορρύπανση του παράλιου μετώπου του Δήμου Μεγαρέων από Λουτρόπυργο μέχρι το Πέραμα Μεγάρων.»