Την Παρασκευή 11/12 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των Δημάρχων της Δυτικής Αττικής  και του Αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου με τον Υπουργό Νίκο Χαρδαλιά και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας. Εξετάστηκε η πορεία της πανδημίας στην περιοχή μας.

Από τα στοιχεία τα οποία παρατέθηκαν τόσο από τον Υπουργό όσο και από τον κ. Τσιόδρα προέκυψε ότι στο Δήμο Μεγαρέων έχουν διαπιστωθεί 29 κρούσματα σε σύνολο 285 στη Δυτική Αττική.

Εξ αιτίας του συγκεκριμένου αριθμού κρουσμάτων στη Δυτική Αττική υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για μεγάλη αύξηση και διασπορά τις επόμενες ημέρες.
Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να εφαρμόζουμε πιστά τα μέτρατα οποία έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση.
Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός αλλά μεγάλη επαγρύπνηση και ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση των μέτρων.
Κατά τις επόμενες ημέρες θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι απ’ όλα τα κλιμάκια και τα επίπεδα της Πολιτείας. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.