Δεκάδες λάτρεις δρόμων υγείας πήραν μέρος σήμερα 9 Απριλίου 2017 στον 1ο αγώνα βουνού «τρέξε με την καρδιά σου» στα Μέγαρα.
Διοργανωτής του δρόμου ήταν ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Μεγάρων, με βοηθό και συμπαραστάτη τον Δήμο Μεγαρέων, και μεταξύ άλλων είχε σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τους σκοπούς του σχολείου το οποίο διατηρεί ο σύλλογος.
Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο αθλητικος οργανισμός Ηρόδωρος ο οποίος έβαλε όλα τα υλικά, μετάλλια, νερό, ηχητικά, προσωπικό, ενώ  οι παιδικοί σταθμοί έφτιαξαν ό,τι πουλήθηκε στο παζάρι.

Ο δρόμος ήταν μη ανταγωνιστικός και οι μετέχοντες είχαν τρεις επιλογές

  • 5 χιλιόμετρα τρέξιμο
  • 10 χιλιόμετρα τρέξιμο
  • 5 χιλιόμετρα περπάτημα

Για να συμμετάσχει κανείς έπρεπε να πληρώσει ένα μικρό ποσό ευρώ για να συγκεντρωθεί το ποσό της ενίσχυσης.
Επίσης στην πλατεία Λιτάρα, η οποία ήταν το σημείο αφετηρίας και τερματισμού λειτουργούσε παζάρι δώρων με τον ίδιο σκοπό.
Αυτοί που πήραν μέρος ήταν ο αρχικός πυρήνας και από τους διοργανωτές εκφράστηκε η ευχή στα επόμενα χρόνια να συμμετάσχουν περισσότεροι.
Από τους γνωστούς και πλέον προβεβλημένους οι οποίοι πήραν μέρος στους αγώνες ήταν ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων Ηλίας Μουσταϊρας, ο Αντοπρόεδρος του Ηρόδωρου Γιάννης Σταμούλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Μαργέτης και ο Διευθυντής των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεγαρέων Σπύρος Σούντης.
Είδαμε επίσης γνωστές φυσιογνωμίες από τον Όρσιππο αλλά και πολλούς λιγότερο γνωστούς και γνωστές οι οποίοι αφενός διασκέδασαν, αφετέρου έδωσαν την χρηματική βοήθειά τους στον Σύλλογο.
Την ικανοποίησή της και τις ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες εξέφρασε μετά το τέλος της διοργάνωσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Αναστασία Σεργή.