Ένα καινούργιο αυτοκίνητο σύγχρονης τεχνολογίας για τις ανάγκες του προγράμματος κοινωνικής προστασίας «Βοήθεια στο Σπίτι» παρέλαβε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.
Το εν λόγω όχημα αποτελεί δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Αμέσως μετά ο κ. Σταμούλης παρέδωσε το όχημα στις αρμόδιες κοινωνικές λειτουργούς.

Η πρόεδρος του Ηρόδωρου, νομικό πρόσωπο του Δήμου με αρμοδιότητα κοινωνικής πολιτικής, Γιάννα Ρήγα κατέβαλε προσπάθειες και εξασφάλισε την δωρεά από το εν λόγω Ίδρυμα δύο αυτοκινήτων για τις ανάγκες του Βοήθεια στο Σπίτι αξίας €30.000.
Η παράδοση του δευτέρου οχήματος αναμένεται σύντομα.

Είναι μεγάλο και υψηλής αξίας το έργο το οποίο καταβάλλεται από τις υπηρεσίες του προγράμματος σε αμφότερες τις κοινότητες Μεγάρων και Νέας Περάμου οι οποίες διαθέτουν ένα κατάλληλο αυτοκίνητο δεκαπενταετίας και ένα μικρότερο ακόμα παλαιότερο. Συνεπώς τα δυο αυτά αυτοκίνητα είναι απαραίτητα και χρήσιμα για την εύρυθμη  λειτουργία του προγράμματος.
Η ευγενής κίνηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» λειτουργεί ως πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης στην κοινωνία μας και προς τούτο ο Δήμος και ο Ηρόδωρος ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την χορηγία.

Οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι η Διοίκηση Σταμούλη επανειλημμένως έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία φροντίζοντας να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Μεγαρέων ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές.
Αυτές οι πρωτοβουλίες  χαρακτηρίζουν την Διοίκηση ως κοινωνικά ευαίσθητη κατά τρόπο ο οποίος αρμόζει στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.